Hyundai'den büyük indirim! Kasım ayı bereketli geldi... Hem indirim hem de sıfır faiz kampanyası

Hyundai'den büyük indirim! Kasım ayı bereketli geldi... Hem indirim hem de sıfır faiz kampanyası

Kasım ayı indirimleri araç almak isteyenleri de sevindirecek. Hyundai sevilen modeli i20'de Kasım ayına özel kampanyaya gitti. İşte, Hyundai'nin büyük indirimi...

Kasım ayına özel düzenlenen 'Süper Kasım' indirimlerinden nasibini sıfır araçlar da aldı. Yeni araba alma hayali kuranlara sevindiren haber Hyundai'den geldi...

Şık ve modern bir dış görünüme sahip olan i20, ön tamponun yeni şekli ve deseni, sportif radyatör ızgarasıyla bir araya gelerek mükemmel bir görsellik oluşturuyor. Sportif unsurlarla zarif bir görünüm oluşturmak için geliştirilmiş olan bir başka kısım ise arka tampon. Yeniden tasarlanan bu arka tampona Z şeklindeki LED stop lambaları eşlik ediyor.

hyundai-i20-2.jpg

Hyundai Türkiye, böylesi eşsiz tasarıma sahip olan modeli i20'de kaçırılmayacak bir indirime giderek müjdeli haberi verdi. Otomotiv devi, Kasım ayına özel inanılmaz bir fiyat indirimine gittiğini duyurdu.

hyundai-i20-1.jpg

YÜZDE SIFIR FAİZ İMKANI

Hyundai Türkiye, Kasım ayına özel i20 modeli için yaptığı indirim kampanyasıyla dikkat çekiyor. Otomotiv devi büyük ilgi gören I20'nin fiyatını 785.000 TL'ye kadar düşürdü. Ayrıca 125.000 TL krediye 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı da sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN