Kırmızı et de bayram ettiren fiyatlar! Migros yaptı herkes koştu: Dana kıymanın kilosu 159 TL’ye düştü

Kırmızı et de bayram ettiren fiyatlar! Migros yaptı herkes koştu: Dana kıymanın  kilosu 159 TL’ye düştü

Kurban Bayramı öncesinde kırmızı et fiyatları yakından takip ediliyor. Zincir marketler kırmızı et fiyatlarında indirime giderken fiyatların ne kadar olduğu da merak ediliyor. Migros kırmızı et fiyatlarında düşüşe gitti. Dana kıymanın kilogram fiyatı 159 TL'ye kadar düştü. İşte Migros indirim detayları…

Kurban bayramını adım adım yaklaşırken kurbanlık fiyatları da araştırılmaya devam ediyor. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler olmak üzere her ilde kurbanlık ve kırmızı et fiyatları yakından takip ediliyor. Et ve Süt Kurumu kırmızı et fiyatlarına zam yaparken Migros'tan indirim müjdesi geldi. Kırmızı ete %25 oranında zam yapan Et ve Süt Kurumu gelen zamların ardından et fiyatlarını 700 TL'ye kadar yükselti. Artan fiyatların ardından kırmızı ete el değmek neredeyse imkansız bir hal alırken indirim kampanyaları da merak ediliyor.

MİGROS'TAN KIRMIZI ET İNDİRİMİ

Gelen ithal kurbanlıkların piyasaya girmesi ile birlikte et fiyatlarında da düşüşe gidildi. Hem Kasaplar hem de zincir marketler et fiyatlarını düşürürken Kurban Bayramı'na sayılı günler kala fiyat kırmızı eti elden çıkartmak isteyen marketler uygun fiyattan ürünleri satışa çıkarıyor. Migros 400 gramlık dana kuzu kıymanın fiyatı 159 TL'ye kadar geriledi. Migros indirim ürünleri şu şekildedir:

migros-1.jpg

  • Uzman Kasap 400 gr Dana Kuzu Kıyma: 159,95 lira
  • Uzman Kasap 400 gr Dana Kıyma: 169,95 lira
  • Uzman Kasap Yüzde 15 Yağlı 400 gr Dana Kıyma: 205,95 lira

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN