Lamborghini'de radikal değişil! Herkesin bildiği o logo tamamen değişti

Lamborghini'de radikal değişil! Herkesin bildiği o logo tamamen değişti

Lamborghini, radikal bir karar alarak herkesin bildiği o logosunu tamamen değiştirdi! İşte Lamborghini'nin yenilenmiş logosu...

Ünlü süper otomobil üreticisi Lamborghini, logosunu yenileyerek marka kimliğinde bir değişiklik yapma kararı aldı. Yeni logo, şirketin ikonik boğa simgesine minimalist bir yaklaşım getiriyor ve 3D görünümü ortadan kaldırarak daha sade bir tasarıma sahip oluyor.

İŞTE LAMBORGHINI'NİN YENİ LOGOSU

cdn.motor1.com/images/mgl/2NEQnp/s3/lamborghini-ne...

Güncellenmiş Lamborghini logosunda, eski versiyonun aksine yansımalar yer almıyor ve grafikler basitleştirilmiş durumda. Geniş yazı karakterleriyle öne çıkan yeni logo, siyah ve beyaz renklerin yanı sıra sarı ve altın tonlarını da vurguluyor.

Yeni logo, Lamborghini'nin dijital platformlarında zaten kullanılmaya başlandı ve gelecek otomobil modellerinde de yer alacak. İlk olarak, plug-in hibrid V8 motorlu Huracan'ın halefinde görülecek olan yeni logo, daha sonra diğer modellerde de kullanılacak. Firmanın ilk tamamen elektrikli aracıyla birlikte 2028'de gelecek olan dördüncü modelde de kullanılması planlanıyor.

Lamborghini'nin logosunu ve kurumsal kimliğini yeniden tasarlaması, otomobil üreticisi için bir dönüşüm sürecini de beraberinde getiriyor. Şirket, cesur, beklenmedik ve özgün değerlerini daha fazla vurgulayarak marka imajını güçlendirmeyi hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN