Promosyon yarışı tam gaz devam! QNB Finansbank emekli promosyon tutarını güncelledi

Promosyon yarışı tam gaz devam! QNB Finansbank emekli promosyon tutarını güncelledi

QNB Finansbank, Aralık ayı emeklilik indirimlerini güncelledi. Emekli maaşını bankaya yatıran emeklilere promosyon ücreti ödenmektedir. QNB Finansbank emekli promosyon tutarı ne kadar? Sorusu ise pek çok kişi tarafından büyük bir merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu sorunun cevabına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

QNB Finansbank Aralık ayı emekli promosyon tutarını güncelledi! Bankalar 2022 promosyon yarışmasına katıldı. Emekliler en çok promosyon veren bankayı öğrenmek ve maaşını o bankaya aktarmak istiyor.

Bu nedenle hem kamu hem de özel bankalar birbiriyle rekabete girdi. Müşteri çekmek isteyen bankalar birbiri ardına cazip indirim kampanyaları yayınlamaktadır.

Bu kapsamda QNB Finansbank, kampanyasını Aralık ayında yeniledi. Maaşını bu bankaya yatıran emekliler, ayrıcalıklı ödemelerin yanı sıra sosyal haklardan da yararlanma fırsatı yakalıyor.

Bu seçenekler arasında yurt içindeki diğer tüm ATM'lerden ayda 2 kez ücretsiz para çekme hakkı, EFT saatlerinde işlem ücreti muafiyeti ve tek bir online ofisten TL havale işlemleri ve QNB Mobil, işlemlerinizde sıra önceliği yer alıyor.

CardFinans Emekli kredi kartlarını QNB Finansbank şubelerinde sadece 0850 222 11 00 numaralı müşterilerimize verilen QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı hizmetinden yararlanma imkanı ve bizden yıllık 1200 TL'ye varan indirimle yaptırmaktadır.

EMEKLİYE ÖDENECEK PROMOSYON TUTARLARI

Promosyon ödemeleri bankanın aldığı maaşa göre değişmekle birlikte promosyon miktarı 3 aylık maaşın aylık ortalamasına göre belirlenmektedir. İşte maaş ve promosyon miktarları;

• 0-3499-Türk Lirası kadar olanlara 3.000 Türk Lirası,

• 3500- Türk Lirası -7499- Türk Lirası arasında olanlara 3500 Türk Lirası,

• 7500- Türk Lirası -9999- Türk Lirası arasında olanlara 4.500 Türk Lirası,

• 10000- Türk Lirası ve daha fazla olanlara 5000 Türk Lirası olmak promosyon ödemeleri yapılıyor.

MAAŞIMI NASIL AKTARACAĞIM

QNB Finansbank reklam ücretini kullanmak için sadece T.C. kimlik numarası ile emekli maaşınızı size en yakın QNB Finansbank şubesine giderek kolayca aktarabilirsiniz

Ayrıca www.turkiye.gov.tr adresinden elektronik yönetim şifrenizi girerek QNB Finansbank'a maaş transferi yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN