Sıfır model araba almak isteyenlerin imdadına o banka yetişti! Ayda 5 bin 500 TL ödeyerek otomobil alabilirsiniz

Sıfır model araba almak isteyenlerin imdadına o banka yetişti! Ayda 5 bin 500 TL ödeyerek otomobil alabilirsiniz

Otomobil fiyatlarında yaşanan fahiş artış sonrasında Halkbank'tan kredi desteği geldi. Araç alımında nakit ihtiyacı olanlar için sunulan kampanyada uygun ödeme koşullarında taşıt kredisi veriliyor. İşte, Halkbank taşıt kredisi kampanyası başvuru sayfası...

Halkbank, ikinci el araç sahibi olmak isteyen müşterilerine yeni taşıt kredisi kampanyası sunuyor. Kamu bankası, 140 bin TL'ye kadar nakit ihtiyaçları için ikinci el araçlara 36 aya varan vadelerle aylık 5 bin 500 TL taksitli taşıt kredisi veriyor.

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ NASIL ALINIR?

Uygun ödeme koşullarında 140 bin TL taşıt kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenlerin Halkbank şubesine gitmesi gerekiyor.

Kredi başvurusu için gerekli belgeler arasında kimlik fotokopisi, gelir belgesi, ikametgah belgesi ve araç trafik belgesi yer alıyor.

Taşıt kredisi başvurusu Halkbank mobil bankacılık üzerinden de yapılabilir. Yapacağınız başvurular sonrasında kısa süre içerisinde bilgilendirilerek onay alıp alamadığınızı öğrenebilirsiniz.

halkbank-tasit-kredisi-faiz-orani.jpg

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kasko değeri 400.001 TL - 800.000 TL arasında olan taşıtlar için kredi vadesi 36 aydır ve kredi tutarı kasko bedelinin yüzde 50'si kadar.

Kredi faiz oranları; Halkbank üzerinden en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, kredi kartı başvurusu yapmayı, en az iki adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Hayat Sigortası yaptırmayı, krediye konu araç için HGS tanımlamayı ve İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az bir tanesini yaptırmayı talep eden müşteriler için geçerli.

Kredi başvurusu yapacak kişinin, kredi ödeme planını ve vadesini belirlemesi gerekiyor. Kredi faiz oranları kişinin kredi notu ve krediye başvurulan şube gibi faktörlere göre değişebiliyor.

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN