TOGG Adana'dan Ankara'ya zor gitti! Tam 8 saat süren kuyruk: TOGG kullanıcısı devlete çağrı yaptı

Yerli üretim elektrikli otomobil TOGG, Adana'dan Ankara'ya zar zor gitti! Tam 8 saat boyunca süren kuyruk çileden çıkardı! TOGG otomobili kullanıcısı devlete seslendi...

TOGG'un yerli üretim elektrikli otomobili, Adana'dan Ankara'ya gitmek isteyen bir kullanıcı için beklenmedik bir zorluğa sebep oldu. Otobanda şarj istasyonlarının yetersizliği nedeniyle yaşanan uzun kuyruk, kullanıcının 8 saatlik çileli bir bekleyişe dönüştü.

8 SAAT BOYUNCA ARACIN ŞARJ OLMASINI BEKLEDİ

elektrik-sarj-istasyonu.jpeg

TOGG kullanıcısı, az sayıdaki şarj istasyonu seçeneği yüzünden otobandan ayrılıp bir ilçedeki kilimci dükkanının önündeki şarj istasyonunu kullanmak zorunda kaldığını anlattı. İstasyonda sıra beklerken yaşadığı 8 saatlik bekleyiş, elektrikli araç kullanıcılarının karşılaştığı altyapı sorunlarına dikkat çekti.

TOGG kullanıcısı, yaşadığı zorlukları paylaşarak devlete ve ilgili kurumlara seslendi. Otobanlarda daha fazla şarj istasyonu kurulması çağrısında bulunan kullanıcı, elektrikli araç sahiplerinin benzer sıkıntılar yaşamaması için altyapının güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (44)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
44 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN