Türkiye'de böyle patron tek bir şehirde var başka yok! Bu yıl da tüm çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi

Türkiye'de böyle patron tek bir şehirde var başka yok! Bu yıl da tüm çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi

Türkiye’de böyle patron tek bir şehirde var başka yok! Geçen yıl çalışanlarına 25 maaş ikramiye vererek gündem olan Ahmet Yüce, bu yıl da yapacağını yaptı. Orada çalışanlar bu yıl tam 29 maaş ikramiye birden aldı. İşte, Türkiye’nin konuştuğu patron…

Patronlar Dünyası’nın haberine göre, geçen yıl çalışanlarına 25 maaş ikramiye veren Skoda’nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce bu yıl çıtayı daha da yükseltti. Yüce, 2024 yılı için çalışanlarına tam 29 maaş ikramiye birden verdi.

29 maaş ikramiyenin verilmesinin ardından Skoda’da çalışanlar dün resmen bayram etti. Türkiye’de patronluğun kitabını yazan Ahmet Yüce, enflasyon, maliyetlerdeki artış ve döviz kurunu dinlemediğini bir kere daha göstermiş oldu.

skoda-calisanlarina-29-maas-ikramiye-1.jpg

“KAZANCIM ELVERDİĞİ SÜRECE İKRAMİYE VERMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Çalışanlarına verdiği ikramiyeler ile ilgili gündeme gelmek istemediğini belirten Ahmet Yüce, geçen yaz Patronlar Dünyası’na verdiği röportajda şunları söylemişti:

"Lütfen bana bundan sonra ne kadar ikramiye verdiğimi sorma. Ömrüm yettiği, kazancım elverdiği sürece iş arkadaşlarıma ikramiye vereceğim. Sadece bunu bil"

15 YILDIR ÇALIŞANLARINA BAYRAM ETTİRİYOR

Türkiye’nin örnek patronu olarak gösterilen Yüce, 15 yıldır aralıksız olarak çalışma arkadaşlarına ikramiye vermeye devam ediyor. Öyle ki Yüce’nin pandemi döneminde bile kimseyi işten çıkarmadığı hatta 2 yıl boyunca 13 ve 14 maaş ikramiye verdiği biliniyor.

skoda-calisanlarina-29-maas-ikramiye.jpg

EN İYİ İŞ YERİ SEÇİLDİ

Söz konusu röportajda patron cümlesinden hiç hoşlanmadığını belirten ve "İyi patron olunmaz, iyi insan olunur. Kendine "patron" diyenlere yegane tavsiyem şudur: Önce iyi insan olmayı becerin. Sonra her şey olursunuz" diyen Yüce, bu yüce gönüllülüğünün karşılığını da fazlasıyla alıyor.

Kincentric Best Employers kapsamında 35 şirket ile beraber “En İyi İş Yeri” ödülüne layık görülen Yüce Otomotiv, bu ödülü tam dördüncü kez almış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN