Yeni G90 BMW M5 şimdiye kadar üretilmiş en hızlı BMW olabilir

Yeni G90 BMW M5 şimdiye kadar üretilmiş en hızlı BMW olabilir

Yeni BMW M5 yepyeni yüzü ile sanal ortamda tekrar oluşturuldu, ortaya çıkan görüntüler ise şimdiye kadar üretilmiş en hızlı M otomobili olabileceğinin habercisi. Sanal ortamda yeniden oluşturulan G90 M5, casus fotoğraflara göre yeniden yapılandırılırken ilk bakışta 'çirkin ördek yavrusu' tanımı yapıştırılan arabanın aslında öyle olmayabileceği de anlaşıldı.

BARAN BEKİ | KARAR

Yeni BMW M5, G90 kasa kodu ile sahip olduğu yepyeni tasarımı ile 1 ay önce kamuflaj içinde casus fotoğrafçılara yakalanmıştı. Bugün ise ünlü YouTube kanalı carwow tarafından casus fotoğraflara göre sanal ortamda tekrar yapılandırılan yeni M5, ilk beklentilerdeki 'korkunç görünüyor' yorumlarını biraz olsa da indirmeyi başardı.

lamborghini-revulto-sanal-render.png
Lamborghini Revuelto renderları

TAHMİNLER YİNE TUTABİLİR

Carwow ekibi tarafından casus fotoğraflara göre sanal ortamda yeniden yapılandırılan G90 M5, carwow kanalının iddialarına göre gerçeğe oldukça yakın olacak. Buna kanıt olarak ise daha önce yapılandırılmış oldukları 'Lamborghini Revuelto neye benzeyecek' içeriğini gösterdiler.Daha önce oldukça başarılı bir tahmin yürüten ekibin bu sefer de tahminlerini tutturması halinde G90 M5'in casus fotoğraflarından çok daha güzel görüneceğini söyleyebiliriz. Bir önceki M5 modellerinin hepsinden daha agresif ve gösterişli görünen G90 M5, yeni nesil 5 serilerine oldukça benzese de sahip olduğu agresif değişiklikler ile tasarım anlamında kardeşlerinden sıyrılmayı rahatlıkla başarıyor.

yeni-bmw-m5-boyle-gorunebilir.png

MERCEDES GİBİ OLMAYACAK

Aynı zamanda daha önce hiçbir sedan M otomobilinde görmediğimiz bir özelliğe de sahip olan bu otomobil artık hibrit destekli. Ancak BMW bir süre önce kendi çizgisini bir süre daha bozmayı düşünmediğini belirttiğinden dolayı bu yeni otomobilde yeni Mercedes C63'deki gibi 2.0 litrelik 4 silindirli bir motordan ziyade 4.4 litrelik bir V8 ve yanında bir hibrit ünitesi görmemiz daha muhtemel. Tahminimizin tutması halinde ise yeni G90 M5 şimdiye kadar üretilmiş en hızlı M otomobili olacak.

yeni-bmw-m5-iste-boyle-gorunecek.png

1000 BEYGİR BARAJINA YAKLAŞABİLİR Mİ?

BMW XM'den dolayı 197 beygir güç üreten bir elektrik motoru görme ihtimalimiz oldukça yüksek fakat yeni G90 M5'in başarılı olup olamayacağını sahip olacağı içten yanmalı motor belirleyecek. Yapılan tahminlere göre yeni M5'in oldukça kilo alması beklendiğinden BMW'nin içten yanmalı motor tarafında bir sürpriz yaparak kim bilir, belki de 900, hatta 1000 beygirlik bir sedan üretebileceği düşüncesi yer aldı.

iste-yeni-bmw-m5.png

Peki siz G90 kodlu yeni M5 hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce beklentileri karşılayabilecek mi?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN