Ziraat Bankası cebe havale ile para gönderme nasıl yapılır? Ziraat Bankası cebe havale ve ATM'den kartsız para çekme

Ziraat Bankası cebe havale ile para gönderme nasıl yapılır? Ziraat Bankası cebe havale ve ATM'den kartsız para çekme

Ziraat Bankası kullanıcıları cebe havale işlemlerinde nasıl yapılacağını araştırıyor. Ziraat mobil uygulaması ve internet bankacılığı üzerinden cebe havale işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşte Ziraat Bankası cebe havale işlemleri…

Ziraat cebe havale işlemleri için mobil uygulamayı veya internet bankacılığını kullanarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra sırasıyla Menü>Para Transferleri>Cebe Havale>TC Kimlik Numarası ve Cep Telefonu Girişi>Tutar>Onay adımlarını izleyerek transfer işleminizi kolaylıkla yapabilirsiniz. İşte Ziraat Bankası cebe havale işlemleri…

ZİRAAT CEBE HAVALE İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Ziraat cebe havale işlemi için Ziraat Bankası hesabınız ya da herhangi bir telefon numarası üzerinden T.C. kimlik numarası ile birlikte para gönderme işlemini tamamlayabilirsiniz. Karşıdaki kişinin banka hesabı olmaması durumunda bu işlemi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Günlük belirlenen limitler dahilinde karşıdaki kişiye para gönderme işleminizi yapabilirsiniz.

ZİRAAT CEBE HAVALE İŞLEMİ NEDİR?

Ziraat Bankası cebe havale işleme, banka hesabı bulunmayan kişilere telefon numarası ve TC kimlik numarası ile havale işlemi yapmanızı sağlayan transfer işlemidir.

Cebe havale işlemi Ziraat Bankası ya da diğer Banka hesabı bulunmayan vatandaşlar için önemli bir yere sahiptir. IBAN ya da hesap numarası bulunmadan da para transfer işlemi gerçekleştirmek için cebe havale yöntemi kullanılır. T.C. kimlik numarası ve telefon numarası ile birlikte sizden istenen basit bilgilerle para gönderme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bununla birlikte para gönderme işlemi mesai saatleri dışında da yapılabilmektedir. Bu işlemi için herhangi bir süre kısıtlaması bulunmaz. Para transfer işlemi için T.C. kimlik veya telefon numarası yeterli olacaktır.

ziraat cebe havale

Gönderilen para yalnızca Ziraat Bankası ATM sinden çekilmektedir. Diğer ATM’lerden gönderilen para tutarı çekilemez. Ortak ATM'ler Cebe havale işlemleri için kullanılamaz. Para çekme işlemleri sırasında kullanıcılardan herhangi bir komisyon kesintisi yapılması. İşlem ücreti yalnızca gönderen kişiden kesilmektedir.

ZİRAAT CEBE HAVALE İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Ziraat mobil uygulaması ya da internet bankacılığına giriş yapınız.

Menü kısmında sırasıyla Para Transferleri>Cebe Havale seçeneğini seçiniz.

Karşınıza gelen ekranda sizden telefon veya T.C. kimlik numarası istenmektedir. İstenen bilgilerden herhangi birisine giriş yaparak ileri tuşuna basınız.

Hesap seçim ekranına geldikten sonra hangi hesaptan para göndermek istediğinizi seçiniz.

Daha sonra göndereceğiniz tutarı seçmeniz gerekmektedir.

Göndermek istediğiniz tutarı seçtikten sonra karşınıza onay ekranı gelecektir.

İşleminizin doğruluğunu kontrol ettikten sonra en altta yer alan onay butonuna basınız.

Ziraat cebe havale işlemi görsel anlatımı şu şekildedir:

Ziraat Cebe Havale1

Ziraat Cebe Havale 2

Bu adımları uygulayarak para gönderme işleminizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası cebe havale para transfer işleminiz gerçekleşmiş olacak. İşlemi onayladıktan sonra telefonunuza gelen SMS’i doğrulama ekranında sizden istenen alana giriş yapmanız gerekmektedir.Bu işlemleri sırasıyla tamamlamanız durumunda işleminiz gerçekleşmiş olacak.

ZİRAAT CEBE HAVALE PARA ÇEKME

Ziraat Bankası cebe havale işlemleri için para çekmek isteyen kullanıcılar ise telefonlarına gelen sms ile para çekme işlemini yapabilirler. Eğer alıcının telefonuna SMS Gelmemişse para çekme işlemi gerçekleşmemiş ya da yanlış yapılmış demektir. Telefonunuza gelen SMS sonrasında ATM'ler üzerinden para çekme işleminizi yapabilirsiniz. Para çekme işlemleri için yapmanız gerekenler şu şekildedir:

Giriş,

Kartsız Para Çekme,

Cebe Havale Para Çekme,

TC Kimlik Numarası Giriş,

Telefon Numarası Giriş,

Cebe Gelen SMS Şifresi Giriş,

Çekilecek Tutar Giriş,

Bu adımları takip ederek ATM üzerinden para çekme işleminizi de kolay bir şekilde halledebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN