Ekonomik krizin kıskacında Sevgililer Günü... Eşine 'altın değerinde' hediye aldı

Ekonomik krizin kıskacında Sevgililer Günü... Eşine 'altın değerinde' hediye aldı

Artvin'in Hopa ilçesinde yaşayan Yaşar Şimşek, eşine Sevgililer Günü hediyesi olarak 5 litrelik ayçiçek yağı aldı. Fiyatlara dikkat çeken Şimşek, "Son günlerde yağa gelen zamlar sürekli gündemde, ben de 'böyle bir şey yapayım' dedim. Eşim oldukça şaşırdı, uzun süre güldük" dedi.

Bu yıl Sevgililer Günü ekonomik krizin gölgesinde kutlanıyor. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle gittikçe daha da sıkışan ekonomi, vatandaşa da nefes aldırmıyor. Ana gıda maddelerinin fiyatlarının art arda zamlanması ve neredeyse ulaşılamaz olması ise trajikomik anlara sahne oluyor. Bu anlardan biri de Sevgililer Günü'nde Artvin'de yaşandı.

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE ALTIN DEĞERİNDE HEDİYE: AYÇİÇEK YAĞI

Artvin'in Hopa ilçesinde yaşayan Yaşar Şimşek isimli bir vatandaş eşine 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak 5 kilogramlık Ayçiçek yağı aldı. İş dönüşü eve giderken aldığı yağı hediye paketi yapan Şimşek, evin mutfağında eşine takdim etti.

"DOLARIN DÜŞMESİYLE UMARIM ZAMLAR DA DÜŞER"

Paketi açan eşi Gülay Şimşek aldığı hediye karşısında önce şaşırırken daha sonra eşine teşekkür ederek "Yemeklerde bol bol kullanacağım" dedi. Yaşar Şimşek ise “Son günlerde yağa gelen zamlar sürekli gündemde, ben de 'böyle bir şey yapayım' dedim. Eşim oldukça şaşırdı, uzun süre güldük. Umarım doların düşmesiyle yağa gelen zamlar da düşer” ifadelerini kullandı.                       

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN