Son dakika! PTT'nin 'indirimli yağ' satışına Bakan'dan açıklama: PTT değil, firmalar satıyor

Son dakika! PTT'nin 'indirimli yağ' satışına Bakan'dan açıklama: PTT değil, firmalar satıyor

Son dakika haberi... Fahiş fiyatlar nedeniyle, PTT’nin harekete geçerek ucuz ayçiçek yağı satacağının belirtilmesinin ardından PTT’deki fiyatların daha yüksek çıkmasına ilişkin konuşan Bakan Karaismailoğlu, "PTT’nin ucuz gıda satmak gibi bir görevi yok, işlevi belli" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, marketlerdeki fahiş fiyatların ardından PTT’nin harekete geçerek ucuz ayçiçek yağı satacağının belirtilmesinin ardından PTT’deki fiyatların daha yüksek çıkmasına ilişkin bir açıklama yaptı.

thumbs-b-c-3b397981ef82bb58ac82328678319c04.jpg
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

'PTT'NİN UCUZ GIDA SATMAK GİBİ BİR GÖREVİ YOK'

Karaismailoğlu, “PTT’nin ucuz gıda satmak gibi bir görevi yok, işlevi belli. PTT’nin bir alt şirketi olan PTT AVM diye bir şirketi var. Normal internet siteleri gibi binlerce ürün satılıyor. Üreticiler oradan satış yapabiliyorlar” ifadelerini kullandı.

32e61cdf-67a0-4a0b-8e64-68644b1d268a-w.jpg

NE OLMUŞTU?

Gıda fiyatlarındaki artışlarla zam şampiyonu olan ayçiçek yağını indirimli satacağını açıklayan PTT'nin, yağı temin ettiği şirketten yüzde 21 daha pahalı sattığı ortaya çıkmış, bunun üzerine PTT, e-ticaret sitesinde sattığı ayçiçek yağını kendi sitesinde daha ucuza satan şirket hakkında dava açacağını duyurmuştu.

33c768e5-42c4-4642-8ad5-04ceeee553f5-w.jpg

Skandalın ardından PTT AVM, ayçiçek yağının satışını da durdurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN