Ekonominin kurmayları belli oldu

Ekonominin kurmayları belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra kameraların karşısına geçerek hem kendi yardımcılarını hem de yeni kabineyi açıkladı. Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak olurken, Ticaret Bakanlığı'na Ruhsar Pekcan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na Mehmet Cahit Turan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Murat Kurum getirildi.

24 Haziran seçimlerinden ilk sırada çıkan ve Türkiye'nin yeni döneminin ilk Başkan'ı olmaya hak kazanan Recep Tayyip Erdoğan yeni yönetimi açıkladı.

Öğleden sonra TBMM'de yemin eden Erdoğan, daha sonra Anıtkabir'e gitmiş ve buradaki defteri imzalamıştı.

Daha sonra Külliye'deki resmi törene katılan Başkan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada geleceğe dair çok önemli mesajlar vermiş ve Türkiye'nin her alanda daha da büyümesi için gerekli olan tüm adımları hızlıca atacaklarını vurgulamıştı.

Ekonominin kurmayları belli oldu
Başkan Erdoğan, törenin ardından saat 21.30 sularında kameraların karşısına geçti ve hem başkan yardımcılarını hem de yeni kabinede yer alan isimleri açıkladı.

Buna göre Erdoğan'ın yeni dönemde ekonominin yönetimini teslim ettiği isimler şöyle:

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı: Zehra Zümrüt Selçuk

Hazine ve Maliye Bakanlığı: Berat Albayrak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Mehmet Cahit Turan

Ticaret Bakanlığı: Ruhsar Pekcan

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Murat Kurum

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN