El Salvador'un başkenti San Salvador'da bulunan dünyanın en tehlikeli hapishanesinde kalan uyuşturucu baronları, hapishaneyi kendi kurallarına göre yönetiyor. Gardiyanların bile korktuğu bu mahkumlar, işledikleri her bir cinayeti vücutları üzerinde ölümsüzleştiriyor.
1/8
Orta Amerika'da bulunan yüksek güvenlikli cezaevinde, tutuklu uyuşturucu baronları kendi kurallarına göre yaşıyor.
2/8
Mara Salvatrucha ( MS-13) adı altında kurulan örgüt tarafından yönetilen cezaevinde iki bin 500 uyuşturucu baronu kalıyor.
3/8
Başarılı fotoğrafçı Adam Hinton, dünyanın en tehlikeli cezaevinde kalan uyuşturucu baronlarını ziyaret ederek, onların fotoğraflarını çekti.
4/8
Mahkumlar, vücutlarına, kurbanlarının isimlerini ve cinayetlerin işleniş biçimleri dövme yaptırıyor.
5/8
800 mahkumluk kapasitesi olan 'Penas Ciudad Barrios' cezaevinde şu an toplam iki bin 500 mahkum kalıyor. Yer sıkıntısından dolayı 20 kişilik koğuşlarda 70 kişi var.
6/8
Cezaevinde bulunan hastane, fırın, market ve koğuş yönetimini ele alan örgüt, gardiyanları da tehdit ediyor.
7/8
Cezaevinden çıkış yollarının olmadığını bilen mahkumlar, kendilerine yeni bir hayat kuruyor.