Elazığ beşik gibi! Sivrice'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha

Elazığ beşik gibi! Sivrice'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD, depremde ölü sayısı 20'ye yükseldiğini, yaralı sayısının ise bin 15 olduğunu duyurmuştu.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, Sivrice ilçesindeki deprem sonrasında bölgede saat 10.00 itibarıyla büyüklüğü 4'ün üzerinde 12 deprem meydana geldiği, toplam 274 artçı sarsıntı yaşandığı belirtildi.

Depremde 17'si Elazığ, 4'ü Malatya olmak üzere 21 kişinin hayatını kaybettiği bildirilen açıklamada, yaralı sayısı ise Elazığ'da 654, Malatya'da 226, Diyarbakır'da 32, Adıyaman'da 25, Batman'da 6, Kahramanmaraş'ta 37, Şanlıurfa'da 50 olmak üzere 1030 olarak aktarıldı.

Elazığ şehir merkezinde 3 bina enkazında arama kurtarma çalışmasının devam ettiği bildirildi. 

Elazığ, Malatya ve Diyarbakır'ı vuran 6,8'lik depremde bilanço ağırlaştı. AFAD, depremde ölü sayısı 20'ye yükseldiğini, yaralı sayısının ise bin 15 olduğunu duyurdu. Sağlık Bakanı Koca da "Malatya'da 221, Elazığ'da 551 yaralımız var. Elazığ'da 30'a yakın göçük altında vatandaşımızın olduğunu biliyoruz, depremde ölü sayısı artabilir" açıklaması yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN