Emine Bulut katleden Fedai Varan Bolu'ya nakledildi

Emine Bulut katleden Fedai Varan Bolu'ya nakledildi

Kırıkkale'de eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kızını önünde katledilen Fedai Varan, Bolu F Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na nakledildi.

Kırıkkale'de, eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kız çocuğunun yanında öldüren cinayet zanlısı Fedai Varan Bolu'ya nakledildi. 

Varan, tutuklu bulunduğu Kırıkkale Hacılar F Tipi Cezaevinden alınarak, Bolu F Tipi Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi. 

Fedai Varan (43), 18 Ağustos Pazar günü Menderes Caddesi'ndeki bir lokantada eski eşi Emine Bulut'u 10 yaşındaki kız çocuğunun gözü önünde boğazından bıçaklamıştı. Emine Bulut, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamış, kaçan Varan ise Bahşılı ilçesi girişinde polis ekiplerince yakalanmıştı. 

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığının, cinayet zanlısı Fedai Varan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hazırladığı iddianame Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilmişti. 

NE OLMUŞTU?

18 Ağustos günü, Menderes Caddesi'ndeki lokantanın önünde, Makine ve Kimya Endüstri'de güvenlik görevlisi olarak çalışan Fedai Varan, 6 yıl önce boşandığı eski eşi Emine Bulut ve 10 yaşındaki kızı F.B.B. ile karşılaşmıştı.

Varan, eski eşi ve kızını lokantaya sokmuş daha sonra Bulut'u kızının gözleri önünde bıçaklayarak öldürmüştü. Kaçan Varan ise polis ekipleri tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Emine Bulut'un, olay yerinde kanlar içinde çekilen görüntüsü infiale yol açmıştı. Kanlar içinde ayakta durmakta zorlanan Emine Bulut'un "Ben ölmek istemiyorum" diyerek feryat etmiş, kızı F.B.B.'nin de "Anne lütfen ölme" diye yalvardığı video, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı.

KIRIKKALE/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN