Haluk Levent ne yaptı ve Twitter’da neden TT oldu? HalukLeventİyikiVarsın Türkiye gündemine oturdu

Haluk Levent ne yaptı ve Twitter’da neden TT oldu? HalukLeventİyikiVarsın Türkiye gündemine oturdu

Ünlü şarkıcı ve AHBAP Genel Başkanı Haluk Levent’in ismi, ‘HalukLeventİyikiVarsın’ etiketiyle Türkiye gündeminde en üst sıralarda yerini aldı. Peki Haluk Levent yine ne yaptı da Twitter’da TT oldu? İşte gelişmeler…

Adı sürekli sosyal sorumluluk projeleriyle anılan şarkıcı Haluk Levent, Twitter’da Trend Topic (TT) listesinde ‘HalukLeventİyikiVarsın’ etiketiyle zirveye kadar ulaştı. Birçok önemli işe imza atan AHBAP yardım kuruluşunun da genel başkanı Haluk Levent, Emine Bulut’un kızı için devreye girdi. Detaylar karar.com’da…

EMİNE BULUT’UN KIZINA DESTEK

Babası Fedai Varan tarafından annesi Emine Bulut'un katledilmesini canlı canlı izleyen 10 yaşındaki Bilge’ye bir destek de ünlü şarkıcı ve AHBAP Genel Başkanı Haluk Levent’ten geldi. Millî Eğitim Bakanlığı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile ailenin yanında olduklarını duyuran Haluk Levent, Emine Bulut’un babası ve kardeşlerinin Anadolu Halk ve Barış Platformu (AHBAP) avukatlarına vekâletname verdiğini ilan ederek, davanın sıkı takipçisi olacaklarını açıkladı.

19-08/27/haluk-leventtt.jpg

BİLGE’NİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Ayrıca Emine Bulut’un kızı Bilge’nin artık yüzünün de güldüğünü söyleyen Haluk Levent, kızın fotoğrafını koyma konusunda ilk etapta tereddüt ettiğini, daha sonra kızın her yerde ağlayan görüntüleri olduğunu bu sebeple aileden izin alarak kızın fotoğrafını yayınladığını aktardı. Levent, Bilge’ye yakında yanına gidip şarkı söyleyeceğini söylediğini anlatarak, bundan sonra gülümsediğini kaydederek, ‘Hep gülsün’ notuyla Emine Bulut’un 10 yaşındaki kızı Bilge’nin fotoğrafını paylaştı.

19-08/27/haluk-levent.jpg

TWİTTER’DA TT OLDU

Haluk Levent’in bu paylaşımına binlerce tweet atılırken, gönderi de beğeni yağmuruna tutuldu ve ‘#HalukLeventİyikiVarsın’ etiketi de Twitter’da 2. sıraya kadar yükseldi.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN