Enginyurt'tan hükümete 'terörist' tepkisi: Gençlere kıymayın

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Boğaziçi protestolarına katılan öğrencilere 'terörist' denilmesine tepki gösterdi: Gelin bu ülkeyi, terörist ve terörist olmayanlar diye bölmeyin. Terörist dediniz, bir tane bile terörist tutuklanmadı. Devletini bölecek ve parçalayacak bir tane Türk genci yoktur. Bu gençlere kıymayın beyler.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın protestolara katılan öğrencilere 'terörist' demesine tepki gösterdi.

Demokrat Partili Enginyurt, Boğaziçi Üniversitesi protestolarına katılan gençlere "terörist" denilmesine tepki gösterdi. Enginyurt'un açıklaması şöyle:

"Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrenciler rektör atamasını kabul etmiyor. Hükümet ısrarla 'Bunlar terörist' diyerek, acımasızca suçluyor. Bu ülkeyi bir dönem sağcı, solcu diye böldük. Gelin bu ülkeyi, terörist ve terörist olmayanlar diye bölmeyin. Terörist dediniz, bir tane bile terörist tutuklanmadı. Devletini bölecek ve parçalayacak bir tane Türk genci yoktur. Bu gençlere kıymayın beyler."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN