Erdoğan: Milletle değil Vatikan'la saf tutmuşlar

Erdoğan: Milletle değil Vatikan'la saf tutmuşlar

Erdoğan, Bahçeli'ye yüklenerek 'Rahmetli Türkeş'in emanetini koruyamadılar. Paralel ve Vatikan'la saf tuttular' dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Erzurum'daki konuşmasından satırbaşları:

Erzurum iyi bilir biz kimsenin önünde eğilmeyiz. Bizi hiçbir güç baş eğdiremez. Allah'ın huzurundan başka hiçbir yerde başımız öne eğmez. Erzurum'la Rize arasına Ovit tünelini yapıyoruz. Milliyetçilik budur. Asıl milleti sevmek bu.
Bu aziz millete biz hizmetkar olmaya geldik.

Ovit ve Kop tünelleri bitince Erzurum bölgenin en değerli yeri olacak. Kuru sıkı milliyetçilikle olmuyor bu işler?

Birilerini kendilerine Rab edinenler hapı yuttular. Güce tamah edenler hapı yuttular.

Hızlı tren Erzurum'a gelecek

Çıkmış birileri proje açıklıyor. Lojistik merkez şu bu. Ya ben bunu Başbakanlık dönemimde yaptım. Yol diyor? Ya bu ülkeye yolu biz getirdik. Sivas hızlı tren hattı Erzincan üzerinden Erzurum'a gelecek.

Erzurum havalimanı bölgesel bir havalimanı olma özelliği taşıyor. Bunu kim yaptı?

700 yataklı bir şehir hastanesiyle Erzurum'un gücüne daha güç katacağız.

İspat etmezsen alçaksın

Türkiye'de iki grup oluştu. Biri siyasi Kürtçüler biri siyasi Türkçüler. Bizim ikisiyle de işimiz olmaz.

Milliyetçi olduğunu söyleyen partinin lideri diyor ki, HDP barajı geçemezse ülkede kaos olur.
Şimdi diyor ki, Cumhurbaşkanı İmralı'yla görüştü. Eğer sen benim siyasi kadromdan bir kişinin böyle bir şey yaptığını ispat et. İspat etmezsen: Alçaksın, namertsin, müfterisin.

Ne zaman gördün temizledin?

Kılıçdaroğlu çıkmış diyor ki, Cumhurbaşkanı Külliyesi'ndeki klozetler altın kaplama" diyor. Bunu ispatlamakla mükellef, davet ettik, gelsin gezsin.
Bana genel sekreteri cevap yazmış. "Önce orayı kaçak olmnaktan çıkarın" Bunu yazan cahil cühela. Danıştay bunu 50 defa açıkladı. Ama bunlar hukuk da bilmez. Çünkü bunlar cahil cühela.
Sonunda bana bunu dedirtecekler "Ey Kılıçdaroğlu sen Beytepe Külliyesi'nin tuvaletlerini ne zaman gördün? Ne zaman temizledin?
Bunun kılavuzu Karga. Gerçi kargaya hakaret etmiş oluyoruz.

Papa Alitalia uçağına biniyor

Ey benim Kürt kardeşim, canım kardeşim. Sen diyanetin kaldırılmasını mı istiyorsun? Bu terör örgütü destekli partinin pop star eş başkanı hani şu saz çalan, gerçi çalabilir. Onu da takdir ederiz ama dedi ki bir tane kitap bastırıp Cumhurbaşkanı'nın eline verdiler dedi. Diyanet'ten hemen yanıt geldi. 10 bin adet bastık diye. Bunlar bu sefer Diyanet İşler Başkanı'na saldırdı. Altındaki araba 1 milyon lira dediler. Ben sordurdum 330 bin TL. Ama o zamana kadar aracı vermiş. Ben de Cumhurbaşkanlığı havuzundan verdim bir araç tahsis ettim makama. İtalya'da Papa Alitalia'nın tahsis ettiği uçağa biniyor.

Edebimiz müsade etmiyor

Iğdır'dan geliyoruz. Tehdit ediliyoruz diyorlar. Bizim araç bunların seçim koordinasyon merkezinin önünden geçiyor. Sırtlarını dönüyor. Bunun ne demek olduğunu biliyoruz ama buna edebimiz müsade etmez.

Vatikan'la saf tutmuşlar

İç güvenlik paketine en fazla karşı çıkan kendine milliyetçiyim diyen partiydi. Bunların milliyetçiliği lafta. İş başa düşünce hemen sıvışırlar.

Bakın 1999'da millet bunlara iktidar verdi mi? Verdi. Ama 3 buçuk yıl sonra kaçıp gittiler. Düzce, Kocaeli depremlerinin altında kaldılar. Biz geldik Bingöl depremi oldu. Yeni bir Bingöl inşa ettik. Simav yıkıldı. İnşa ettik. Sonra Van depremi oldu. 1 yılda yenisini inşa ettik. 

Bunlar Alpaslan Türkeş'in mirasına bile sahip çıkamadılar. Rahmetli Türkeş başkanlık sistemini düşünen bir insandı. Ama bunlar şimdi milletle değil Paralel ve Vatikan'la yan yana saf tutmuşlar.

Pensilvanya şu an herkesle iş birliği içinde. Bu zat buralıydı değil mi? Erzurumlu 7 Haziran'da bu işi bitirecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN