Erdoğan'a aşı yapan sağlık görevlisi İmamoğlu'na benzetildi

Erdoğan'a aşı yapan sağlık görevlisi İmamoğlu'na benzetildi

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Erdoğan’a aşı yapan sağlık görevlisini kendisine benzeten müzisyene güldüren cevap: Hayır, Ben değilim.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Çinli firma Sinovac tarafından geliştirilen aşıyı Ankara Şehir Hastanesi'nde oldu.  

Aşı sonrası ilk açıklamayı "Ben de aşı oldum" diyerek Telegram'dan yapan Erdoğan, daha sonra kameralar karşısına geçerek "25-30 milyon doz daha aşı gelecek. Almanya ile de irtibatımız var" dedi.  

Bu gelişmelerin ardından müzisyen Eser Ünsalan’ın Erdoğan’ın aşı vurulma anına ilişkin yaptığı paylaşım sosyal medyaya damga vurdu.  

Erdoğan’a aşıyı vuran sağlık görevlisini İBB Başkanına benzeten Ünsalan, “İmamoğlu mu o?” diye sordu. İmamoğlu ise “Hayır ben değilim” cevabını verdi.  

asli.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN