Erdoğan'la Bakan Koca arasında ilginç diyalog

Çin'den Türkiye'ye rötarlı bir şekilde 2020'nin son günlerinde gelen Sinovac'ın geliştirdiği koronavirüs aşısıyla ilgili, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Sağlık Bakanı Koca arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Türkiye'ye gelişi sürekli ertelenen ve geçtiğimiz günlerde Ankara'ya ulaşan, Çin'in geliştirdiği koronavirüs aşısıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca arasındaki ilginç diyalog kameralara yansıdı.

Sosyal medyada "Aşı nerede?" kampanyalarına neden olan koronavirüs aşısıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın aşının Türkiye'de kullanım tarihiyle ilgili Bakan Koca'ya, "Sayın Bakan herhalde bu hafta sonuna kadar buna başlayacağız" demesi dikkat çekti.

İlgili Haberler
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir