Erdoğan’la konuşan yaşlı kadın: Senin damadının adı Bayraktar mıydı, ona benim için sarıl

AK Parti’nin Kayseri kongresine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve konuşması ardından sahneye çıkan yaşlı kadın ile sohbet etti. Erdoğan’ın damatlarından Selçuk Bayraktar’ı çok sevdiğini ifade eden yaşlı kadın “Ona benim için sarıl” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel başkanı olduğu AK Parti’nin 7. Olağan Kayseri Kongresi’ne katıldı. Kadir Has Stadyumu’nda düzenlenen kongrede vatandaşlara ve partililere hitap eden Erdoğan konuşmasını tamamlaması ardından sahneye çıkan yaşlı bir kadın ile sohbet etti.

Cumhurbaşkanı’na ayağını silmesi için havlu ve sıcak tutması için çorap getirdiğini söyleyen yaşlı kadın, “Çok emek veriyorsun ama anca elimizde gelen bu” ifadelerini kullandı.

Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı, Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar hakkında konuşan yaşlı kadın, “Şu senin damadının adı Bayraktar mıydı? Onu ben çok severim. Ona benim için sarıl. O çıktığı zaman acı kahve içmiş gibi sevinirim. Ona çok selam söyle" dedi.

Erdoğan ve yaşlı kadın bir süre daha konuştuktan sonra birlikte kameralara poz verdiler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN