Eşi tarafından defalarca bıçaklanan kadın yol ortasında öldü

Eşi tarafından defalarca bıçaklanan kadın yol ortasında öldü

Türkiye'de giderek artan kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Eşi tarafından defalarca bıçaklanan kadın, yardım istemek için çıktığı apartmanın önünde hayatını kaybetti. Kaçan zanlı ise her yerde aranıyor.

Kadın cinayetinin adresi bu sefer İstanbul oldu... Tuzla'da, 2 çocuk annesi Seher Ç. eşi Ceyhun Ç. tarafından defalarca bıçaklandı. Eşini bıçaklayan Ceyhun Ç. hızla olay yerinden kaçarken yaralı Seher Ç. bina dışına çıkarak yardım istedi.

YARDIM İÇİN ÇIKTIĞI BİNA ÖNÜNDE HAYATINI KAYBETTİ

2 çocuk annesi bina önünde yere düşerken kadının yardımına site sakinleri ile yakınları koştu. Kanlar içinde yerde yatan kadını gören yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerine gelen ambulansın ilk müdahalesi ile hastaneye götürülen Seher Ç.'nin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Polislerin olay yerine gelmesi üzerine kaçan zanlı Ceyhun Ç. aranıyor.

Öte yandan Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun Kasım ayı kadın cinayeti raporuna göre; Türkiye'de 29 kadın cinayeti işlendi, 10 kadın şüpheli bir şekilde ölü bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN