Eski eşinden sonra Demet Akalın da koronavirüse yakalandı

Eski eşinden sonra Demet Akalın da koronavirüse yakalandı

Şarkıcı Demet Akalın, koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Son yapılan testinin pozitif çıktığını belirten Akalın, durumunun iyi olduğunu hastalığı hafif atlattığını söyledi..

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt, koronavirüse yakalanmıştı. Bu gelişmeden sonra evinde karantinaya giren Demet Akalın da Kovid-19 testi pozitif çıktı..

Şarkıcı Demet Akalın, koronavirüse yakalandı. Son yaptırdığı PCR testi pozitif çıkan Akalın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Bir çocuk annesi Demet Akalın paylaşımında "Dünkü Covid testim pozitif çıktı. İyiyim, hafif atlatıyorum galiba" ifadelerini kullandı.

emetakalin.jpg

NE OLMUŞTU?

Testi pozitif çıkan 39 yaşındaki iş insanı Okan Kurt ile birlikte eski eşi Demet Akalın da (48) evinde karantina sürecine girdi.

Alişan, birlikte sundukları "Demet ve Alişan’la Sabah Sabah" adlı sabah programına katılamayan partnerinin sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı, "Okan’ın testi pozitif. Durumu iyi, izole vaziyette. Demet de eşi olarak karantinada. Testini yaptırdı, şükür negatif. Beş gün izole olacak, pazartesi gününden itibaren bizimle" ifadelerini kullandı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN