Trabzonspor'a kötü haber: 3 futbolcu koronavirüse yakalandı

Trabzonspor'a kötü haber: 3 futbolcu koronavirüse yakalandı

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla seyircisinin takdirini kazanan Trabzonspor'da 3 futbolcu koronavirüse yakalandı.

Bugün sahasında Gaziantep FK'yi ağılayacak Trabzonspor kulübünde 3 oyuncunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı. Testi pozitif çıkan futbolcuların tedavisine başlandığı belirtildi.

Süper Lig'in 25. haftasında bugün sahasında saat 16.00'da Gaziantep'i konuk edecek olan bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Perşembe günü rutin olarak yapılan Kovid-19 testlerinde bir oyuncumuzun, dün de semptom gösteren ve testi gerçekleştirilen iki oyuncumuzun PCR testleri pozitif çıkmıştır. İzolasyona alınan oyuncularımızın tedavisine başlanmıştır." ifadelerine yer verildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN