Eski vekilden şoke eden iddia: Oğlum cinayete kurban gitti

Eski vekilden şoke eden iddia: Oğlum cinayete kurban gitti

Eski Ordu Milletvekili Müjdat Koç, oğlu Melih Koç'un öldüğü trafik kazası ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. Kazanın haberlerde yer alan aldığı gibi zincirleme kaza olmadığını belirten Koç, oğlunun alkollü bir sürücünün çarpması sonucu yaşamını yitirdiği ifade etti.

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme kazada alev alan otomobillerden birinde yanarak yaşamını yitiren kişinin, DSP 20’nci dönem Ordu Milletvekili Müjdat Koç’un oğlu Melih Koç (42) olduğu belirlendi. Milletvekili Müjdat Koç, kazanın anlatıldığı gibi olmadığını söyledi.

Kazayla ilgili açıklama yapan Koç, şunları kaydetti: "Gerçekleşen kaza, haber bültenlerinde yer verilenin aksine kesinlikle zincirleme trafik kazası değildir. Resmi tutanaklara göre 227 promil alkollü (yasal sınır 50 promil) olduğu tespit edilen Osman Keskin isimli şahıs, kamera kayıtlarından görüldüğü üzere; ayağını gazdan dahi çekmeden, aşırı hızla, Oğlum Melih Koç’a kırmızı ışıkta durur vaziyetteyken arkadan çarpmıştır. Henüz 36 yaşında, gencecik, günahsız yavrumu, kaza değil trafik cinayeti sonucu acı bir şekilde aramızdan almıştır" 

oguzhankocolumu.jpg

Kazaya sebep olan Osman Keskin'in tutuklandığını açıklayan Koç, "Şahıs hakkındaki cezai ve hukuki süreçlerin peşini asla bırakmayacağız. Böyle trafik cellatlarının kendi sorumsuzlukları sonucu başka canların yanmaması için, suçu işleyenin en ağır şekilde cezalandırılması ve caydırıcı tedbirlerin alınması hususunda elimizden geleni yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

113402676-screenshot2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN