İstanbul'da korkunç cinayet: Anne ve ağabeyini ellerini bağladıktan sonra öldürdü

İstanbul'da korkunç cinayet: Anne ve ağabeyini ellerini bağladıktan sonra öldürdü

İstanbul'da korkunç bir cinayet işlendi. Madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Uğur Biroğlu,anne ve ağabeyinin ellerini bağladıktan sonra bıçaklayarak öldürdü.

Eyüpsultan Esentepe Mahallesi'nde meydana gelen olayda, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Uğur Biroğlu, ağabeyi Mesut Biroğlu (50) ve annesi Şükran Biroğlu'nu (70) öldürdü.

Cinayet itiraf eden Uğur Biroğlu'nun, annesi ve ağabeyini ellerini bağladıktan sonra bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı.

stanbulda-korkunc-cinayet-anne-ve-agabeyini-ellerini-bagladiktan-sonra-oldurdu.jpg

Uğur Biroğlu, bir süre bekledikten sonra kendisi polise ihbarda bulundu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, polisler saldırganı gözaltına aldı.

Yapılan incelemenin ardından anne ve oğlunun cesetleri otopsi yapılmak üzere tıp morguna kaldırıldı.

stanbulda-korkunc-cinayet-anne-ve-agabeyini-ellerini-bagladiktan-sonra-oldurdu1.jpg

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Öte yandan Şükran Biroğlu'nun 2 yıl önce bir yemek programına katılarak birinci olduğu belirtildi.

TESLİM OLDUKTAN SONRAKİ İLK SÖZLERİ

Eyüpsultan, annesi ve ağabeyini bıçaklayarak öldürdükten sonra elleri ve ayaklarını bağlayan kafalarına da poşet geçiren Uğur Biroğlu, cinayet büro amirliğinde sorgulanıyor. Emniyet Müdürlüğü binasına girerken konuşan Uğur Biroğlu, "Akşamları eve geldiğimde uyuşturucu kullandıklarını gösteren emareler görüyordum" dedi.


Teslim olduktan sonra cinayetle ilgili sorgulanmak için Gayrettepe'de bulunan cinayet büro amirliğine getirilen Uğur Biroğlu, "Eve geldiğimde tuvalette yarım içilmiş uyuşturucu maddeler buluyordum. Annem ve ağabeyim uyuşturucu kullanıyorlardı sanırım" diye konuştu.

Şüphelinin olayla ilgili sorgulanmaya başlandı. Polis, şüphelinin önce ağabeyini öldürdüğü ardından eve gelen annesini de bıçakladığını tespit etti. Uğur Biroğlu'nun daha sonra cesetlerin elleri ve ayaklarını koli bandıyla sardığı, ardından başlarına poşet geçirdiği tespit edildi. Şüphelinin cesetlerle birlikte sabahı beklediği ardından polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi. Biroğlu'nun, sorgusunun ardından yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN