Öldürdüğü kadının kızına IBAN gönderip para istemiş

Öldürdüğü kadının kızına IBAN gönderip para istemiş

42 gün sonra cansız bedeni bulunan A.A.'yı öldürdüğünü itiraf eden Muharrem Coşkun'un, bu süre zarfında hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ettiği ve maktulün 16 yaşındaki kızından 500 euro istediği ortaya çıktı

Samsun'un Atakum ilçesinde, 17 Aralık 2020 günü evden çıkan 2 çocuk annesi A.A. (36), bir daha geri dönmedi. Kadının yakınları Denizevleri Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Büro Amirliği ekipleri, A.A.'yı bulmak için çalışma başlattı. Polis ekipleri, A.A. ile sevgili oldukları öne sürülen Muharrem Coşkun da dahil, 5 kişinin ifadesine başvurdu.

İTİRAF ETTİ, CESEDİ BULUNDU

Polis ekiplerince ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Muharrem Coşkun (38), yeniden gözaltına alındığı emniyetteki çapraz sorgusunda, A.A.'yı tabanca ile vurarak öldürdüğünü ve cesedinin Terme ilçesine bağlı Kozluk Mahallesi'nde olduğunu itiraf etti. Bölgeye sevk edilen ekipler, Coşkun'un belirttiği bölgede kadının cansız bedenine ulaştı.

Gözaltına alınan Muharrem Coşkun tutuklanırken, A.A.'nın cenazesi ise Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Bu arada, ön otopsisi yapılan A.A.'nın ateşli silahla başından vurularak öldürüldüğü belirlendi. Tanınmaz hale gelen kadının cansız bedeni, detaylı otopsi için Trabzon Devlet Hastanesi Adli Tıp Morgu'na gönderildi. A.A.'nın ailesinden de DNA örnekleri alındı.

A.A.'nın cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından Terme ilçesi Köybucağı Mahallesi'ne defnedileceği öğrenildi. Olayda kullanılan tabancanın denizde arama çalışmalarına ise devam edildiği belirtildi.

ÖLDÜRDÜĞÜ KADININ KIZINA IBAN NUMARASI GÖNDERMİŞ

Gizlilik kararı alınan olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürerken, Muharrem Coşkun'un, cinayetin ardından hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam ettiği, A.A.'nın kızı N.S.'ye (16) de cep telefonuyla mesaj atıp, para istediği ortaya çıktı.

Muharrem Coşkun'un mesajında, "Annenin durumu iyi, kendi rızasıyla gitti ama paraya ihtiyacı var. Bana 500 euro gönder, ben de annene göndereyim" yazıp IBAN numarasını yolladığı tespit edildi.

Şüphelenen A.A.'nın kızı N.S.'nin ise "Annem için para istediğine inanmıyorum" şeklinde mesaja karşılık verdiği belirlendi. Mesajdan sonra karakola giden N.S.'nin, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne şikayette bulunup, Avusturya'ya gittiği öğrenildi.

"PİŞMAN MISINIZ?" SORUSUNU YANIT VERDİ

Olay günü A.A. ile Terme sahiline gezmeye gittiklerini belirten Muharrem Coşkun, "Aramızda kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Arabadan indik, o sıra tartışmamız alevlendi. Ben de üzerimdeki tabancayla ateş ettim. Kaç el ateş ettiğimi bilmiyorum. Sonra yere düştü. Ben de panik oldum. Öldüğünden emin olunca da gurbetçilerin yazlıklarının olduğu alana çuvala koyup attım. Böyle olmasını istemezdim, pişmanım" ifadelerini kullandı.

Şüphelinin ifadesi doğrultusunda polis ekipleri, kadının cesedini ormanlık alanda buldu. A.A.'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Trabzon Devlet Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusuna zanlı, "Pişmanım" diye yanıt verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN