Hapşırık kabusundan bakın nasıl kurtuldu...

Hapşırık nöbeti nedeniyle zor günler geçiren genç kızın sağlığına kavuşması, ailesini sevince boğdu.

Batman'da Sağlık Mahallesi'nde yaşayan 15 yaşındaki Yağmur Çaprak'ın 7 Ocak 2021'de yakalandığı hapşırık nöbetinden kurtulmak amacıyla Batman'da başvurduğu hastanede yapılan tetkiklerden netice alınamayınca baba Mehmet Çaprak, Sağlık Bakanlığı'na müracaat etti.

Bakanlığın yönlendirmesiyle Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Çaprak'ın buradaki tedavisinin ardından hapşırıkları kesildi.

Yağmur Çaprak, sürekli hapşırması nedeniyle yeme ve içmeden kesildiğini anlattı.

20210117-2-46407242-61650874.jpg

NARKOZLA UYUTULUNCA HAPŞIRIK NÖBETLERİ SONA ERDİ

Kabus dolu günlerin ardından Ankara Şehir Hastanesinde tedavi edildiğini belirten Çaprak, "Çok şükür sağlığıma kavuştum. Emeği geçen tüm doktorlara teşekkür ederim. Bu hastalığın hiç geçmeyeceği düşünceleri hep aklımdan geçiyordu. Ama Allah'a şükür şu an sağlığıma kavuştum, iyim" ifadelerini kullandı.

Baba Mehmet Çaprak da kızına Ankara Şehir Hastanesi'nde tetkik yapıldığını aktararak, "Tetkiklerde herhangi bir netice alamamıştık. Daha sonra kızımı narkozla uyuttular. Uyandıktan sonra kızımın hapşırığının kesildiğini gördük. Araştırmalar hala devam ediyor. Çok şükür kızım sağlığına kavuştu. Kızım sürekli hapşırıyordu. Çok zor günler geçirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN