Müge Anlı'nın programında cinayet itirafı

Müge Anlı'nın programında cinayet itirafı

Müge Anlı'nın programına katılan Alime Toprak isimli kadın, canlı yayında kocasını öldürdüğünü itiraf etti. Toprak "Ben yapmasam o beni öldürecekti. Benim büyük oğlum hiç üzülmedi, babasından çok çekti" dedi.

Müge Anlı'nın programına katılan Alime Toprak canlı yayında kocasını öldürdüğünü itiraf etti.

Mersin’in Anamur ilçesinde muz serasında Ali Toprak’ın cansız bedenini eşi Alime Toprak buldu. Ali Toprak’ın ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak isteyen ailesi Müge Anlı’ya başvurdu. Anlı'nın sorularını yanıtlayan Alime Toprak, diğer seraya gittiğini, döndüğünde ise eşi Ali Toprak'ın yerde yattığını söyledi. Ses vermediğini, kafasının kanadığını gördüğünü anlattı. Kendisinin de o sırada bayıldığını söyledi.

"BEN YAPMASAM O BENİ ÖLDÜRECEKTİ"

Her defasında diğer seraya gittiğini söyleyen Alime Toprak’ın gizli kamerada görülmemesi şüpheleri artırdı. Müge Anlı ve ekibinin üzerine gitmesi üzerine Alime Toprak, kocasını öldürdüğünü itiraf etti. Müge Anlı, Alime Toprak’ın cinayeti işlediğini itiraf ettiğini açıklarken, “Ben yapmasam o beni öldürecekti. Benim büyük oğlum hiç üzülmedi, babasından çok çekti” dediğini aktardı.

Müge Anlı, Alime Toprak’ın cinayet nedenini burada anlatmak istemediğini yalnızken anlatacağını şu ana kadar iki çocuğunu koruduğunu ama başaramadığını söylediğini vurguladı. Eşinin kendisine ve çocuklarına işkence yaptığını ama son yaptığına dayanamadığını anlatan Müge Anlı, Alime Toprak'ın bir çocuğunun daha olduğunu ve 40 günlük iken öldüğünü açıkladı.

BIÇAKLA ÜZERİNE YÜRÜDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Çocuğunun boğazına süt kaçtığı için öldüğünü cenazesine kimsenin gelmediğini, kocasının çok kavgacı olduğu için de ailesi ve çevresiyle görüşmediğini aktardı. Alime Toprak, eşi Ali Toprak'ın kendisini sürekli dövdüğünü, bıçakla üzerine yürüdüğünü, öldürmeye kalktığını olay günü de serada üzerine bıçakla yürüdüğü sırada cinayeti işleyip serada donup kaldığını açıkladığına anlattı.

Müge Anlı’nın Alime Toprak’ın itirafıyla ilgili açıklama yapması üzerine stüdyoda bulunan Ali Toprak’ın yakınları sinir krizleri geçirerek gözyaşlarına boğuldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN