Evergrande'nin Talisca için istediği ücret dudak uçuklattı

Evergrande'nin Talisca için istediği ücret dudak uçuklattı

Beşiktaş'la ismi anılan Brezilyalı yıldız Talisca için Çin ekibi Evergrande'nin, 16 milyon euro bonservis bedeli istediği öğrenildi.

Temmuz 2018'den bu yana Çin ekibi Guangzhou Evergrande'de forma giyen Anderson Talisca, yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle ülkesi Brezilya'ya gitmişti. Çin ekibi, vakaların azalmasının ardından geçtiğimiz günlerde çalışmalara başladı ancak Sambacı uzakdoğu ülkesinin sınırlarını kapatması üzerine Brezilya'da kaldı. Talisca, "Umarım Evergrande benim için en kısa sürede özel vize alabilir, ben de bir an önce dönerim" açıklamasını yapsa da Çin basını, Brezilyalı'nın satış listesine konulduğunu yazdı.

Ülkeye girişi belli olmayan Talisca'nın Çin’deki en pahalı üçüncü oyuncu olduğu vurgulanan haberde, “Talisca’nın piyasa değeri 16 milyon euro. Evergrande bu parayı verene Talisca’yı satabilir” ifadelerine yer verildi. Nb.sportscn.com, Talisca gibi takımın diğer yıldızı Paulinho’nun da satılabileceğine değindi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN