Son Dakika!.. Talisca'dan Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran paylaşım

Son Dakika!.. Talisca'dan Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran paylaşım

Son dakika haberi... Beşiktaş'ta başarılı bir performans gösterirken Çin'e transfer olan Anderson Talisca'nın sosyal medya paylaşımı Siyah Beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

Beşiktaş'ta 2 sezon forma giyen ve oldukça başarılı bir performans sergileyen Anderson Talisca, buradan yüksek bir bonservis ücretiyle Çin ekibi Guangzhou'ya transfer olmuştu.

Brezilyalı futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski takımına geri döneceğine dair ipucu verdi.

Beşiktaşlı bir taraftarın "Geri dön" çağrısına Instagram hesabından cevap veren başarılı orta saha oyuncusu, "Yakında birlikteyiz" dedi.

Talisca'nın bu paylaşımı binlerce Beşiktaşlı taraftarın beğenisini aldı.

Talisca'nın Çin ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

TALİSCA KİMDİR?

Anderson Souza Conceição ya da bilinen adıyla Talisca 1 Şubat 1994'te Brezilya'da dünyaya geldi. Orta saha mevkiinde forma giyen Talisca, Brezilya milli takımında da forma giydi. Talisca 2014'te Brezilya ekibi Bahia'dan Portekiz ekibi Benfica'ya transfer oldu. Burada iki sezon forma giyen Talisca, 2016 yılında Beşiktaş'a geldi. Başarılı futbolcu halen Guangzhou Evergrande takımında forma giymektedir

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN