Beşiktaş Rıdvan'la sözleşme uzattı

Beşiktaş Rıdvan'la sözleşme uzattı

Beşiktaş'ın genç yeteneklerinden Rıdvan Yılmaz, kulübüyle 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Beşiktaş, genç oyuncusu Rıdvan Yılmaz ile 5 senelik yeni kontrat imzaladı. 19 yaşındaki sol bekin siyah-beyazlılar ile yaptığı yeni anlaşma 2025’te bitecek.

Beşiktaş’ta bu sezon gösterdiği performans ile ilk 11’e adını yazdıran Rıdvan Yılmaz, Beşiktaş ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı. 19 yaşındaki futbolcunun yükselen formu sonrası harekete geçen Beşiktaş yönetimi, Rıdvan’ın 2023’te bitecek kontratını 2025’e uzattı.

YILLIK ÜCRETİ DE ARTTI

Siyah beyazlı kulübün Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ’ın yürüttüğü görüşme sonrası imzalar atıldı. Yapılan anlaşmaya göre Rıdvan Yılmaz’ın yıllık ücretinde de artışa gidildi.

Beşiktaş altyapısından yetişen ve son 3 sezondur A Takım kadrosunda yer alan Rıdvan, siyah beyazlı formayı 14 kez giydi.

RIDVAN YILMAZ KİMDİR?

Rıdvan Yılmaz (d. 21 Mayıs 2001), Beşiktaş takımında sol bek pozisyonunda görev yapan Türk futbolcudur.

Yılmaz, Beşiktaş özkaynak düzeyinde 10 yıl geçirdi. Beşiktaş adına ilk profesyonel maçına 8 Nisan 2019 tarihinde Süper Lig'de 7-2 yendikleri Çaykur Rizespor karşısında oyunun son dakikalarında çıktı. İlk 11'de yer aldığı ilk lig maçına ise 27 Ocak 2020 tarihinde deplasmanda 2-1 yenildikleri Göztepe karşısında çıktı. 26 Haziran 2020 tarihinde Konyaspor'u 3-0 yendikleri maçta Burak Yılmaz'ın attığı golde ilk asistini yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN