Beşiktaş'ta bir futbolcu koronavirüse yakalandı

Beşiktaş'ta bir futbolcu koronavirüse yakalandı

Beşiktaş'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Tarsus İdman Yurdu maçı öncesi yapılan testlerde bir futbolcuda koronavirüse rastlandı.

Beşiktaş'ta Tarsus İdman Yurdu maçı öncesi yapılan testlerde bir futbolcuda koronavirüse rastlanıldı.

Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Futbol Takımımızın, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda, 17 Aralık Perşembe günü Vodafone Park'ta Tarsus İdman Yurdu ile oynayacağı maç öncesinde; teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile tesis çalışanlarımıza Covid-19 PCR testi yapılmıştır. Uygulanan Covid-19 PCR testi neticesinde bir futbolcumuzda pozitif bulguya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuzun; takip, izolasyon ve tedavi sürecine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Siyah beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda, 17 Aralık Perşembe günü Tarsus İdman Yurdu'nu konuk edecek. Mücadele saat 21.00'de başlayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN