KKTC futboluna korona engeli! 2020-2021 sezonu oynatılmayacak

KKTC futboluna korona engeli! 2020-2021 sezonu oynatılmayacak

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, KKTC’deki koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle 2020-2021 futbol sezonunun oynatılmayacağını duyurdu.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), etkisini artarak sürdüren koronavirüs (corona virüs) vakalarının ardından 2020-2021 futbol sezonunun oynatılmamasına yönünde karar aldı.  

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, kulüp başkanlarıyla yaptığı toplantıda son pandemiye ilişkin son gelişmeleri paylaştı. Toplantı sonrası açıklama yapan Sertoğlu, toplantıya 32 üye kulübün 30’unun katıldığını ve 2’sinin ise mazeretli olarak katılmadığı ifade etti.  

Burada yapılan değerlendirmeler sonucunda 2020-2021 futbol sezonunun oynatılmaması yönünde karar aldıklarını belirten Sertoğlu, “Sağlık şartlarının elvermesi halinde ise 2021-2022 futbol sezonunun normal başlama tarihinden 1-1,5 ay daha erken olarak başlatılmasına karar verilmiştir” dedi.  

Koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle lig maşları henüz KKTC’de başlamadı.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN