Hande Sümertaş kimdir, neden gündem oldu? İşte Ahmet Çakar'ın sözleri...

Hande Sümertaş kimdir, neden gündem oldu? İşte Ahmet Çakar'ın sözleri...

Hande Sümertaş olayı bir süredir spor kamuoyunu meşgul ediyor. Daha önce Galatasaray Spor Kulübü'nde teknik direktör Fatih Terim'in çalışma arkadaşı olan Hande Sümertaş'ın Bein Sports'ta görevlendirilmesi eleştiri konusu oldu. İşte biyografisi...

Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Bein Sports'ta medya hakları direktörlüğüne getirilen Hande Sümertaş'ın geçmişte Galatasaray Spor Kulübü'nde çalışması, şampiyonluk kutlamalarında ön planda yer alması ve sosyal medyada sarı-kırmızılı takıma dair holiganvari paylaşımları tartışma konusu oldu. Fenerbahçelilerin başını çektiği diğer takım taraftarları, Bein Sports'ta Galatasaray lehine yayınlar yapıldığı eleştirisini bir süredir sosyal medyadan dile getiriyor.

AHMET ÇAKAR, HANDE SÜMERTAŞ'A NE DEDİ?

Hande Sümertaş olayı son haftalarda spor medyasında da yer alırken, yorumcu Mehmet Demirkol, Sümertaş'ın sosyal lince uğramasını eleştirirken, eski hakem Ahmet Çakar'ın sözleri tartışmayı alevlendirdi.

Ahmet Çakar, Hande Sümertaş hakkında, "Tosun kızım benim, güzel kızım benim. Etine dolgun bir kadınsın, 40'lı yaşlarındasın. Yıllar önce, çok enteresan bir Paris gecesinde benim bildiğim senin yaşadıklarını söylediğimde bana kızdın. Bein Sports'ta saçının başının oynadığını görürsem beni üzersin, ben de seni üzerim" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili Hande Sümertaş, Fatih Terim ve Bein Sports'tan herhangi bir açıklama henüz yapılmadı.

HANDE SÜMERTAŞ'IN HAYAT HİKAYESİ

1977 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Uzun yıllar Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in ekibinde görev aldı.

Öğrenim hayatını ABD'de tamamladı, Bahçeşehir Üniversitesi'nde Spor Yöneticiliği programına katıldı. FIFA'ya bağlı olan Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi'nde (CIES) de eğitim gördü.

Hande Sümertaş, 2020 yılında Galatasaray Spor Kulübü'ndeki görevinden ayrılarak, yayıncı kuruluş Bein Sports'un medya hakları direktörü oldu.

HANDE SÜMERTAŞ GALATASARAY PAYLAŞIMLARI

eotl3w7xuaug0ej.jpg

galatasarayda-hande-sumertas-gorevini-birakti-hande-sumertas-kimdirp8.jpg

d6pbmmcxyaaeexv.jpg

2655705-c67d00dc0678113600c184c64435a1ed-640x640.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN