Korona testi negatif çıkan doktor hayatını kaybetti

Korona testi negatif çıkan doktor hayatını kaybetti

Koronavirüse yakalandıktan sonra Isparta Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alan ve son testi negatif çıkan Radyoloji Uzmanı 50 yaşındaki Dr. Serdal Gül, ikinci kez rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Isparta Şehir Hastanesi’nde Radyoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Serdal Gül, koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine görev yaptığı hastanede tedavi altına alındı. Yapılan tedavinin ardından son testi negatif çıkan Gül, taburcu edildi. Bir süre sonra akciğer rahatsızlığı geçiren Dr. Gül, 5 Aralık tarihinde Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Doktor Gül, burada tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 

Gül’ün 3 çocuk babası olduğu ve eşinin de Isparta Şehir Hastanesi'nde anestezi uzmanı olarak görev yaptığı öğrenildi.

BAŞHEKİM BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Feridun Ruşen Keskin, Dr. Serdal Gül’ün vefatıyla ilgili başsağlığı mesajı yayımladı. Dr. Keskin mesajında, "Isparta Şehir Hastanemiz radyoloji hekimi Uzman Doktor Serdal Gül'ün vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz" dedi.  

                                          

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN