ABD'li çift aynı gün Kovid-19'a yenildi: El ele tutuştular, birkaç dakika içinde öldüler

ABD'li çift aynı gün Kovid-19'a yenildi: El ele tutuştular, birkaç dakika içinde öldüler

ABD'nin Teksas eyaletinde koronavirüs tedavisi gören Blackwell çifti aynı gün Kovid-19'a yenildi. Çiftin oğlu Christopher Blackwell "El ele tutuştular ve ikisi de birkaç dakika içinde öldü. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim" dedi.

ABD'de her ikisi de öğretmen olan çiftin buruk ölümü gözyaşlarına boğdu.

ÇOCUKLARI KARAR ALDI

ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan Harris Methodist Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi gören 61 yaşındaki Paul Blackwell ve 65 yaşındaki Rose Mary Blackwell, yoğun bakım ünitesinde birkaç gün solunum cihazına bağlı kaldı.

Durumlarının kötüye gitmesinin ardından çiftin çocukları, anne ve babalarının yaşam desteği ünitesinden çıkarılmasını istedi. Öğretmen çift, Pazar günü hayatını kaybetti.

"GÖRDÜĞÜMÜ KELİMELERE DÖKMEK BİLE ZOR"

Çiftin oğlu Christopher Blackwell "El ele tutuştular ve ikisi de birkaç dakika içinde öldü. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim ve bu gördüğümü kelimelere dökmek bile zor" dedi.

20 yıldır aynı okulda öğretmen olan çifte, koronavirüsün hangi yolla bulaştığı bilinmiyor.

ABD'DE SON DURUM NE?

Dünya genelinde koronavirüs (Kovid-19) vakaları 73 milyon 513 bini geçti, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı da 1 milyon 634 bini aştı.

Vaka sayısı ABD'de 16 milyon 943 bini, Hindistan'da 9 milyon 912 bini, Brezilya'da 6 milyon 929 bini ve Rusya'da 2 milyon 707 bini geçti.

ABD Gıda ve İlaç Dairesi, Amerikan biyoteknoloji şirketi Moderna'nın geliştirdiği Kovid-19 aşısının güvenilirliğini teyit etti.

ABD Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü Dr. Anthony Fauci, ABD başkanlığına seçilen Joe Biden ve Başkan Donald Trump'a bir an önce aşı olmalarını tavsiye etti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN