113 yaşındaki kadın koronayı yendi

113 yaşındaki kadın koronayı yendi

Sürekli olumsuz haberlerin geldiği yeni tip koronavirüs (Covid-19) mücadele sürecinde bu defa sevindirici haber geldi. 113 yaşındaki Arzu Sınırlıoğlu, koronavirüsü yenmeyi başardı.

Kırıkkale'de koronavirüsü yenen 113 yaşındaki Arzu Sınırlıoğlu tedavisini tamamlayarak hastaneden ayrıldı. Yaşlı kadın diğer hastalara umut ışığı oldu.

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinden yapılan açıklamada, Sınırlıoğlu'nun bir süre önce halsizlik ve solunum şikayetiyle hastaneye başvurduğu belirtildi.

Sınırlıoğlu'nun Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine enfeksiyon hastalıkları servisinde tedavi altına alındığı aktarılan açıklamada, hastanın tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştuğu ve sağlık çalışanlarının alkışlarıyla taburcu edildiği ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başhekim Opr. Dr. Yusuf Albayrak da geçmiş olsun dileğinde bulunarak, Arzu Sınırlıoğlu'nun diğer hastalara umut ışığı olduğunu kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN