Uzman doktor Ertaç Altuner de koronavirüse yenildi

Uzman doktor Ertaç Altuner de koronavirüse yenildi

Ankara Tabip Odası, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertaç Altuner'in de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

Ankara Tabip Odası, bir doktorun daha koronavirüse yenildiğini duyurdu. 

İstanbul'da özel bir hastanede çalışan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertaç Altuner, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. 

Sosyal medyadan yapılan paylaşımda "İstanbul'da özel bir hastanede çalışan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertaç Altuner'i Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm tıp camiasına başsağlığı diliyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

Türk Tabipleri Birliği de (TTB) Kovid-19 tedavisi gören Doktor Erçin Öztürk'ün yaşamını yitirdiğini duyurdu.

İstanbul Nişantaşı'ndaki Özel Erlamer Polikliniğinin kurucularından Dermotoloji Uzmanı Doktor Erçin Özüntürk Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

TTB'nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "İstanbul'da çalışan Dermotoloji Uzmanı Dr. Erçin Özüntürk'ü Kovid-19 nedeniyle kaybettik. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN