Dizi setinde 18 kişi koronavirüse yakalandı

Dizi setinde 18 kişi koronavirüse yakalandı

Çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirilen "Maria ile Mustafa" adlı dizide başrol oyuncusu Tamer Levent ve kurgu yönetmeni Engin Öztürk'ün de aralarında olduğu 18 kişinin koronavirüse yakalandı.

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği, atv ekranlarında yayınlanan "Maria ile Mustafa" dizisinin setinde18 kişi koronavirüse yakalandı.

Medyaradar'ın haberine göre; çekimleri Kapadokya'da yapılan ve 17. bölümde final yapacak olan dizide başrol oyuncusu Tamer Levent ve kurgu yönetmeni Engin Öztürk'ün de aralarında olduğu 18 kişinin Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve karantinada oldukları belirtildi.

Pazar günleri atv'de ekrana gelen ve 17. bölümde ekrana veda edecek olan Maria ile Mustafa'nın başrollerini Jessica May ve Hilmi Cem İntepe paylaşıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN