Fatih Portakal Youtube'da yayınlara başladı, abone sayısı rekor kırdı!

Fatih Portakal Youtube'da yayınlara başladı, abone sayısı rekor kırdı!

Yeni yayın döneminde sürpriz bir kararla Fox Ana Haber Bülteni sunuculuğunu bırakan gazeteci Fatih Portakal, video paylaşım sitesi Youtube'da kanal açarak sessizliğini bozdu. İşte, 'Fatih Portakal Youtube videoları'...

'Fatih Portakal hangi kanalda?', 'Fatih Portakal Youtube kanalının adı nedir?' sorularının yanıtlarını sayfamızda aktardık. Ünlü televizyon habercisi Fatih Portakal, Fox TV'den ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada, medyadan emekli olduğunu dile getirmişti. Bu kararından kısmen de olsa vazgeçen Fatih Portakal, video paylaşım sitesi Youtube'da kendi adına kanal açarak canlı ve kayıt yayınlarla yeniden izleyenlerle buluştu. Detaylar haberimizde...

FATİH PORTAKAL YOUTUBE KANALI AÇTI

Fox Ana Haber Bülteni spikerliğine veda eden Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni işini duyurdu. Ünlü gazeteci, uzun süredir hayalini kurduğu Youtube kanalında yayın yapmaya başladı.

Bundan böyle Youtube kanalından sevenlerine seslenecek Fatih Portakal, son videosunu 'Denizle Şaka Olmaz' başlığıyla paylaşırken, "Türkiye'nin en etkili olacağını düşündüğüm Youtube kanalından merhaba. Seyirdeyiz" notunu düştü. Fatih Portakal, yayınladığı videoda yelkenli teknede nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.

Fatih Portakal'ın Youtube kanalı, kısa sürede 50 bin aboneyi aştı. Ünlü televizyoncu, günlük videolarıyla kendisini özleyen hayranlarına seslenmeye devam edecek.

FATİH PORTAKAL YOUTUBE VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

2020-09-29-172029.jpg

FATİH PORTAKAL HANGİ KANALDA?

Televizyon ekranlarının ilgiyle takip edilen isimlerinden biri olan Fox Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal, 19 Haziran 2020 günü yaz tatili yapmak üzere ekranlara ara verdi. 7 Eylül 2020'de başlayacak yeni yayın döneminde Fox TV'ye geri dönmesi beklenen ünlü televizyon habercisi, ani bir kararla 24 Ağustos 2020 günü meslek hayatını sonlandırdığını ve 7 yıldır sunuculuğunu yaptığı Fox Ana Haber Bülteni'nden ayrıldığını duyurdu. Kendisinden boşalan koltuğa ise Selçuk Tepeli getirildi.

Fatih Portakal şu an herhangi bir televizyon kanalında yer almamaktadır. Video paylaşım sitesi Youtube'da doğa hayatı üzerine videolar çekerek yayınlamaktadır.

FATİH PORTAKAL KİMDİR?

2 Şubat 1967 günü Aydın'ın Nazilli ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretim ve ortaokul eğitimini Nazilli'de, liseyi İzmir Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. 1994 yılında yüksek lisans ve yabancı dil eğitimini yapmak üzere Avustralya'ya gitti.

Fatih Portakal, eğitimi sonrasında Avustralya'da ünlü bir restoranı bir müddetliğine işletti. 1997 yılında Türkiye'ye döndü ve Armağan Toper ile evlendi. 1997-2005 yıllarında Star TV'de muhabir olarak çalıştı. 2005 yılında gazeteci Mehmet Ali Birand'ın teklifi üzerine Kanal D'ye geçti. 2010 yılının Mayıs ayında Fox TV'nin habercilerinden İrfan Değirmenci'nin teklifi üzerine Fox TV'ye geçti.

Fatih Portakal, 2010-2013 yılları arasında Fox'ta Çalar Saat programı sunuculuğu yaptı. Eylül 2013'te Nazlı Tolga'nın evlenerek yurt dışına yerleşmesinin ardında Fox Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başladı. 24 Ağustos 2020 günü ani bir kararla Fox TV'deki görevinden ayrıldığını ve emekli olmaya karar verdiğini duyurdu.

Aydınlı sunucu, 43. Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Haber Sunucusu' ödülüne layık görülmüştür.

1967 doğumlu olan Fatih Portakal, 2020 yılı itibariyle 53 yaşındadır.

Fatih Portakal, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @fatihportakal35 kullanıcı adıyla yer almaktadır.

KİTAPLARI

Ses'SİZ (2012)
Aklımla Dalga Geçme (2016)

FATİH PORTAKAL'IN EŞİ ARMAĞAN PORTAKAL KİMDİR?

FOX ANA HABER SUNUCUSU SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

FOX ANA HABER İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN