Armağan Portakal kimdir? Fatih Portakal'ın çiftçilik yapan eşi kaç yaşında?

Armağan Portakal kimdir? Fatih Portakal'ın çiftçilik yapan eşi kaç yaşında?

Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal, bir süre önce İzmir Seferihisar'a yerleşerek çiftçilikle uğraşmaya başladı. Peki Armağan Portakal kimdir? Sosyal medya kullanıcıları, Fatih Portakal'ın eşi ve çocuklarını internette araştırıyor. İşte Armağan Portakal'ın hikayesi...

Muhalif kimliğiyle zaman zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da hedefinde olan gazeteci Fatih Portakal, 2013 yılından beri Fox Ana Haber Bülteni'ni sunuyor. 7 yıldır ana haber bültenleri içerisinde en çok izlenen haber programı olan, hatta zaman zaman gün birincilğini de elde eden Fatih Portakal'ın hayat hikayesi internette en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. Peki, 'Fatih Portakal kimdir, kaç yaşında ve nereli?', 'Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal kaç yaşında ve nereli?' Detayları KARAR.com okurları için derledik...

FATİH PORTAKAL KİMDİR?

Gazeteci Fatih Portakal, 2 Şubat 1967 günü Aydın'ın Nazilli ilçesinde dünyaya geldi.

İlköğrenimini Nazilli'de; liseyi İzmir Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. 1994 yılında yüksek lisans ve yabancı dil eğitimini yapmak üzere Avustralya'ya gitti.

Fatih Portakal, eğitimi sonrasında Avustralya'da ünlü bir restoranı bir müddetliğine işletti. 1997 yılında Türkiye'ye döndü. Armağan Toper ile evlendi. 1997-2005 yıllarında Star TV'de muhabir olarak çalıştı. 2005 yılında gazeteci Mehmet Ali Birand'ın teklifi üzerine Kanal D'ye geçti. 2010 yılının Mayıs ayında Fox TV'nin habercilerinden İrfan Değirmenci'nin teklifi üzerine Fox TV'ye geçti.

Fatih Portakal, 2010-2013 yılları arasında Fox'ta Çalar Saat programı sunuculuğu yaptı. 2013'ün Eylül ayında Fox TV'deki kadın habercilerinden Nazlı Tolga'nın evlenerek yurtdışına yerleşmesi gereğince Fox Ana Haber Bülteni sunuculuğu işini bırakması üzerine programı sunmaya başladı.

Aydınlı sunucu, 43. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Haber Sunucusu" ödülüne layık görülmüştür.

Kitapları

Ses'SİZ (2012)
Aklımla Dalga Geçme (2016)

FATİH PORTAKAL KAÇ YAŞINDA?

1967 doğumlu olan Fatih Portakal, 2020 yılı itibariyle 53 yaşındadır.

FOX HABER İZLE

ARMAĞAN TOPER PORTAKAL KİMDİR?

1969 yılında dünyaya gelen Armağan Portakal yazar, fotoğrafçı, aktivist ve çevre mühendisi kimlikleri ile tanınmaktadır. Aslen Manisa Salihli İlçesi nüfusuna kayıtlıdır, ailenin 3 kızından en küçüğü olarak dünyaya gelmiştir.

Çevre Mühendisliği okumuş ardından Halkla İlişkiler elemanı olarak Pınar Gıda grubunda ürün yönetisi olarak iş hayatına atılmıştır. Yine aynı yerde gıda grubu ürün yöneticiliği, Tukaş'ta ürün yöneticiliği ve pazarlama müdürlüğü görevlerini üstlenmiştir. Daha sonra Abalıoğlu gıda ve yem sektöründe pazarlama direktörü olarak görev yaptığı dönemde istifa etmiştir. 1997 yılında televizyon dünyasını usta sunucularından Fatih Portakal ile 1997 yılında evlenmiştir.

Günümüzde ise İzmir'de kurmuş olduğu çiftlikte yetiştirmiş oldukları ürün ve mamülleri pazarlama deneyimini kullanarak kendi markası haline getirmiş ve internet üzerinden pazarlama işlerini sürdürmektedir.

İzmir Seferihisar'da satın aldığı arazide zeytinden, enginara, geleneksel reçellerden köy yumurtasına ve bala kadar tüm ürünlerin üretimini yapmakta ve internet üzerinden satmaktadır.

ARMAĞAN PORTAKAL KAÇ YAŞINDA?

1969 doğumlu olan Armağan Toper Portakal, 2020 yılı itibariyle 51 yaşındadır.

ARMAĞAN PORTAKAL, EŞİ FATİH PORTAKAL'IN TAKLİDİNİ YAPTI

ŞEHİR HAYATINDAN UZAKLAŞAN ARMAĞAN PORTAKAL ÇİFTÇİ OLDU

Fatih Portakal'ın eşi Armağan Portakal, 2013 yılında İzmir Seferihisar'a yerleşerek çiftçilik yapmaya başladı. Armağan Portakal, kurduğu çiftlikte ürettiklerini satarak aile bütçesine gelir sağlıyor.

Fox Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal ile eşi Armağan Portakal'ın mutlu bir evlilikleri var. Fatih Portakal habercilik dünyasında haber bülteni sunarken karısı Armağan Portakal da toprakla ve çiftlik hayatıyla uğraşıyor. İstanbul'daki hayatını bir kenara bırakıp kırsala yerleşen Armağan Portakal, zeytin yetiştiriyor, tavuk besliyor.

Armağan Portakal'ın çiftçilikten önce İstanbul'da çok başarılı bir iş hayatı vardı. 1992 yılında başladığı çalışma hayatında Armağan Portakal, Türkiye'nin önemli firmalarında pazarlama bölümlerinde üst düzey yöneticilik yaptı. Fatih Portakal henüz şöhret olmamışken eşi üst düzey yönetici olarak iş dünyasında biliniyordu.

Armağan Portakal'ın yaşamı, eşi tanınan bir spiker olunca değişti. Plazalardaki yoğun çalışma hayatına bir nokta koymaya karar veren Armağan Portakal, İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde satın aldığı araziyle, hayatında yepyeni bir döneme başladı.

Üzerinde zeytin ağaçları bulunan araziye 'genç güçlü' anlamına gelen 'Torlak Çiftliği' adını koyan Portakal, yıllardır sürdürdüğü şehir hayatından tarım ve toprak hayatına geçiş yaptı. Armağan Portakal, ilk olarak var olan zeytinlerin yanına yenilerini dikti. Tavuk yetiştirip arıcılık yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN