Fatih Terim ile Mehmet Topal arasında güldüren diyalog

Fatih Terim ile Mehmet Topal arasında güldüren diyalog

Ukrayna maçı öncesi basının karşısına geçen milli futbolcu Mehmet Topal'a sorulan bir soruya Fatih Terim'in verdiği cevap güldürdü.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve A Milli Takım kaptanı Mehmet Topal, Ukrayna ve İzlanda ile oynanacak Dünya Kupası Elemeleri mücadeleleri öncesinde basının karşısına çıktı.

Bir basın mensubunun Mehmet Topal'a "Hangi mevkide oynamak istiyorsun?" sorusuna, Hocam burada olduğu için cevap vermek kolay değil" karşılığını verdi. Fatih Terim lafa girerek espriyle karışık "Söyle rahat et, oraya koyalım" demesi üzerine salonda kahkaha koptu. Daha sonra Topal "Mevki seçme hakkımız bulunmuyor. Hocamız nerede görev verirse orada mücadele ediyoruz" cevabını verdi.

'BİZİ KÖTÜ ETKİLİYOR'

Milli Takım'ın tecrübeli orta saha oyuncusu kadro dışı kalanlarla ilgili ise "Takım adına konuşacak olursam bizi kötü etkiliyor diyebilirim" ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM'İN BASIN TOPLANTISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN