Türkiye-Ukrayna maçı ilk 11'leri belli oldu

Türkiye-Ukrayna maçı ilk 11'leri belli oldu

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 2. maçında bu akşam saat 21.45'te Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Ukrayna'yı konuk edecek.

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 2. maçında bu akşam saat 21.45'te Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Ukrayna'yı konuk edecek. Maç TV8'den naklen yayınlanacak.

Türkiye-Ukrayna maçı canlı anlatımını, maç saatinde KARAR.com'da bulabilirsiniz.

HER İKİ TAKIMIN DA 1'ER PUANI VAR

Türkiye, gruptaki ilk maçında Hırvatistan ile 1-1 berabere kalmıştı. Rakibimiz Ukrayna da İzlanda ile 1-1 berabere kalarak 1 puan almıştı. Grubumuzda yer alan 6 takım da 2. maçlar öncesi birer puana sahip.

SON ÜÇ MAÇI AY-YILDIZLILAR KAZANDI

Türkiye, Ukrayna ile daha önce oynadığı altı maçta dört galibiyet elde ederken rakibine bir kez yenildi ve bir maçta beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasında oynanan son üç maçı Ay-Yıldızlılar kazandı.

16-10/06/resimid_4667464.jpg

TÜRKİYE UKRAYNA İLK 11'LERİ

Türkiye: Volkan Babacan; Şener, Ömer, Hakan Balta, Caner; Emre Mor, Mehmet Topal, Ozan, Hakan Çalhanoğlu; Cenk Tosun, Enes Ünal.

Ukrayna: (Muhtemel) Pyatov, Butko, Kucher, Rakitskiy, Sobol, Stepanenko, Zozulya, Yarmolenko, Zinchenko, Konoplyanka, Kovalenko

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN