Fatih Terim'den transfer itirafı: İrfan'ı istiyoruz

Fatih Terim'den transfer itirafı: İrfan'ı istiyoruz

Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İrfan Can Kahveci ve Henry Onyekuru'yu transfer etmek istediklerini açıkladı.

Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 6-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalar yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim transfer hedeflerini açıkladı.

Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 6-0 mağlup eden Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Terim'in açıklamaları şöyle:

"Oyuncularımı hem ilk 11'i, sonradan girenleri canı gönülden kutluyorum. Çok iyi oynadılar. TV başında seyreden tüm futbolseverler, bu futbolu özleyen Galatasaraylıların da bir nebze keyfi yerine gelmiştir.

"İRFAN'I, ONYEKURU'YU MUHAMMET'İ İSTİYORUZ"

Birçok isim çıkıyor, çoğuyla alakamız yok. Listemizi verdik. Galatasaraylıların bilmesini istediğim bir şey var; çok fazla imkânımız var da yapmıyoruz gibi bir şey yok. Tam tersi, olmayan imkânları zorlayarak daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Yönetimimizin elinden geleni hatta fazlasını yapmasını istiyorum. Evet İrfan'ı, Onyekuru'yu, Muhammet'i istiyoruz. Birkaç oyuncu daha istiyoruz. Ben öyle bir liste verdim. Bazı oyuncularımızla ayrılacağız. Genelde hamleleri ocak ayında yapıyoruz bildiğiniz gibi."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN