Belhanda hat-trick yaptı, Galatasaray farklı kazandı

Belhanda hat-trick yaptı, Galatasaray farklı kazandı

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği'ni 6-0 yendi. Ankara ekibine karşı 3 gol atan Younes Belhanda maça damgasını vurdu.

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, evinde ağırladığı Gençlerbirliği'ni 6-0 mağlup etti.

Sarı kırmızılılara galibiyeti getiren goller, 1. dakikada Mbaye Diagne, 30. 43. ve 45. dakikada Younes Belhanda, 64. dakikada Oğulcan ile 67. dakikada penaltı vuruşu sonrası Ryan Babel'den geldi. Ligde 2 maç aranın ardından galibiyetle tanışan Galatasaray, puanını 33'e yükseltti. Üç maçlık yenilmezlik serisi sona eren Gençlerbirliği ise 19 puanda kaldı.

Galatasaray, Süper Lig'de gelecek hafta Beşiktaş ile deplasmanda 3 puan mücadelesi verirken Ankara temsilcisi, evinde Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

MAÇTAN DETAYLAR

Galatasaray 27. saniyede Diagne'nin golüyle maçta 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda bu sezon Süper Lig'de atılan en erken gol olarak kayıtlara geçti.

Sarı-kırmızılı takım, Belhanda'nın ceza sahası dışından attığı golle farkı 2'ye çıkardı.

Galatasaray, ilk yarının sonunda Belhanda ile bir kez daha ağları havalandırdı ve skoru 3-0'a getirdi. Bu golden 1 dakika sonra Faslı yıldız bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 4-0'a getirdi.

Belhanda Galatasaray formasıyla Süper Lig'de ilk kez hat-trick yaptı.

Galatasaray'ın golleri ikinci yarıda da devam etti. Oğulcan Çağlayan, 64. dakikada durumu 5-0 yaptı.

Cimbom, 68. dakikada Babel'in penaltı golüyle maçı 6-0'a getirdi.

Kalan bölümlerde başka gol olmadı ve Galatasaray sahadan 6-0 galip ayrıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN