Fatih Ürek çocuk hastalığına yakalandı

Fatih Ürek çocuk hastalığına yakalandı

Ünlü şarkıcı Fatik Ürek, çocuk hastalığına yakalandığını açıkladı.

Önceki gün Akmerkez'de objektiflere takılan Fatih Ürek, ellerindeki soyulmaları gösterdi ve "Çocuk hastalığına yakalandım" dedi.

21 Aralık'ta Amerika yolcusu olduğunu belirten Ürek, haftalık turnenin ardından ülkeye geri döneceğini belirtti.

Üzerindeki kürkün sahte olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Kıyabilirim miyim? Ben onlara" diyerek, hayvanseverlerin kendisine göstereceği olası bir tepkiye önlem aldı.

16-12/07/gbawe

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN