Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın 2015'teki darbe sözlerini hatırlattı

Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın 2015'teki darbe sözlerini hatırlattı

Fenerbahçe Spor Kulübü, başkan Aziz Yıldırım'ın 2015'te Habertürk TV'de yaptığı darbe açıklamasını sosyal medyada paylaştı. Yıldırım'ın yaklaşık 1 yıl önceki konuşmasında, "Ülkeyi ele geçirmek isteyen bir grubun sivil darbe yapmak amacıyla düzenlediği operasyondu. Bir tek Cumhurbaşkanı bu konuda kavgasını yaptı" dediği ortaya çıktı.

Türkiye'de gerçekleşen darbe girişimi sonrası 1 yıl önce Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Habertürk'e konuk olduğu programda, "Mesele Aziz Yıldırım değil. Türkiye'de ihtilal oluyor" sözleri akıllara gelirken, kulübün resmi twitter hesabı bu konuşmayı video paylaşımıyla hatırlattı.

'DAHA UYANMADI BUNLAR'

Fenerbahçe kulübü resmi twitter hesabından, Aziz Yıldırım'ın 26 Ağustos 2015'te Habertürk'te katıldığı programda 3 Temmuz süreciyle ilgili darbe sözlerini hatırlattı. Yıldırım o tarihte, "Türkiye'de sivil ihtilal yapılıyordu. Daha uyanmadı bunlar! Paralel yapı 50 bin kişiyle Türkiye'de darbe yapacaktı. Bu kadar! Suçu olmayan adamlar niye kaçıyor abi? Suçsuzsan kaçmazsın. Kaçıyorlar, çünkü suçlular" demişti.

SADECE CUMHURBAŞKANI SAVAŞTI

Yıldırım sözlerini şöyle bitirmişti: "Mesele Aziz Yıldırım değil. Türkiye'de ihtilal olur, belki sana da sıra gelecekti. Seni de alacaklardı (Faik Çetiner'e söylüyor) belki. Askeri darbede ne olduysa, sivil darbede de o olacaktı. Belki de sen içeri gireceksin. Ülkeyi ele geçirmek isteyen bir grubun sivil darbe yapmak amacıyla düzenlediği operasyondu. Bir tek Cumhurbaşkanı bu konuda kavgasını yaptı. Mehmet Berk bana söyledi ya, yüzüme söyledi. Şampiyon olmasaydınız bu operasyonu yapmayacaktık." 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN