Fenerbahçe Newcastle United'dan De Jong transferini bitiyor

Fenerbahçe Newcastle United'dan De Jong transferini bitiyor

Kanarya kasada kalan 2.5 milyon Euro'luk transfer bütçesinin 2 milyon Euro'sunu, Newcastle United'in Hollandalı oyuncusunu kiralayarak harcamayı planlıyor. Sarı lacivertliler, De Jong ve İngiliz kulübü ile son pürüzleri gidermek için çalışıyor.

Savunmaya yaptığı takviyelerin ardından 10 numara transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Newcastle United’ın Hollandalı orta saha oyuncusu Siem de Jong’un transferinde sona yaklaştı. İngiliz kulübü ile satın almak opsiyonlu kiralama konusunda büyük ölçüde anlaşmaya varan sarı lacivertlilerin, bir sezon için Newcastle’a 2 milyon Euro ödemeyi planladığı öğrenildi. Hollandalı oyuncunun satın alma opsiyonu ise 6 milyon Euro olacak.

YILLIK MAAŞI 2 MİLYON EURO OLACAK

Açık Mert Korkusuz'un haberine göre Kanarya eğer De Jong’un performasından memnun kalırsa, sezon sonunda 6 milyon Euro’luk opsiyonu ödeyerek yıldız futbolcuyu kadrosuna katacak. UEFA ile yaptığı anlaşma nedeniyle transferlerde 2.5 milyon Euro harcama yetkisi kalan sarı lacivertliler böylece ilk yılında Avrupa futbolunu yöneten kurumun isteklerini karşılamış olacak. Hollandalı yıldızın Fenerbahçe’den yıllık 2 milyon Euro alacağı, bu rakamın sarı lacivertlilerin maaş bütçesini zorlamayacağı, kulüpten sızan bilgiler arasında.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN