Fenerbahçe, Perotti'nin ardından Roma ile de anlaştı

Fenerbahçe, Perotti'nin ardından Roma ile de anlaştı

Fenerbahçe, kanat transferi için düşündüğü Perotti için oyuncunun kendisinin ardından kulübü Roma ile her konuda anlaştı. Yıldız oyuncunun bugün İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Transfer döneminde birçok futbolcuyu renklerine bağlayan ve şampiyonluk için iddialı bir kadro kuran Fenerbahçe, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.

TRT Spor'un haberine göre; Sarı-lacivertliler, uzun süredir görüşme halinde olduğu Diego Perotti transferinde mutlu sona ulaştı. Kanarya, oyuncunun kendisinin ardından kulübü Roma ile her konuda anlaştı. Yıldız oyuncunun bugün İstanbul'a geleceği öğrenildi. 

Ünlü İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio da gece yarısı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 32 yaşındaki futbolcunun bugün İstanbul'a geleceğini iddia etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN